ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διαδήλωση των Επιτροπων Ειρήνης Κρήτης έξω από την Αμερικανική Βάση του Μουζουρά

Διαδήλωση των Επιτροπων Ειρήνης Κρήτης έξω από την Αμερικανική Βάση του Μουζουρά

Το κλείσιμο των ξένων στρατιωτικών βάσεων που υπάρχουν στην Κρήτη και σε άλλες περιοχές της χώρας ζήτησαν σήμερα οι συμμετέχοντες σε εκδήλωση που οργάνωσαν στα Χανιά οι Επιτροπές Ειρήνης του νησιού στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Ημέρας Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης.

     

      Η κινητοποίηση ξεκίνησε με συγκέντρωση στην πλατεία της δημοτικής αγοράς Χανίων όπου μετά τους χαιρετισμούς των διοργανωτών πραγματοποιήθηκε πορεία στο παλιό λιμάνι της πόλης.

     

      Στη συνέχεια οι διαδηλωτές επιβιβάστηκαν σε οχήματα και κατευθύνθηκαν προς την πύλη της Αμερικανικής Βάση στο Μουζουρά Ακρωτηρίου όπου και παρέδωσαν το ψήφισμα της κινητοποίησης σε αξιωματικό της μονάδας.

      Οι συγκεντρωμένοι έκαψαν δύο σημαίες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, φώναξαν συνθήματα κατά της παρουσίας των ξένων βάσεων ζητώντας παράλληλα την απεμπλοκή της χώρας από κάθε στρατιωτικό σχηματισμό. «Η Πανελλαδική Ημέρα Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης τη φετινή χρονιά αποκτά ιδιαίτερη σημασία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων Μανώλης Παπαδομανωλάκης, χαιρετίζοντας την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των διοργανωτών.

     

      «Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τον κόσμο και τους φορείς που ενώνουν την φωνή τους και την δράση τους μαζί μας, στην Παγκρήτια Κινητοποίηση για να φύγει η Αμερικάνικη Βάση της Σούδας για να απεμπλακεί η Ελλάδα από τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης», τόνισε ο κ Παπαδομανωλάκης.

     

      Την συγκέντρωση χαιρέτισαν ο βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Μανώλης Συντυχάκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Νίκος Βουρλάκης, εκπρόσωποι των Επιτροπών Ειρήνης Κρήτης, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Ειρήνης Κύπρου, ενώ την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Γιώργος Φραγκιουδάκης, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video