ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τρεις απλές λειτουργίες που σώζουν χρόνο στο ίντερνετ

Παρά το γεγονός ότι το ίντερνετ αντιπροσωπεύει πλέον τον περισσότερο χρόνο που καταναλώνουμε στις ηλεκτρονικές μας ζωές, δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν γνωρίζουν ακόμα και τις βασικότερες λειτουργίες σερφαρίσματος.

Απλά πράγματα δηλαδή που βελτιώνουν την εμπειρία και εξοικονομούν χρόνο από άσκοπες ενέργειες, ενέργειες που γίνονται απείρως πιο γρήγορα…

Αναζήτηση στο Google με μαρκάρισμα και δεξί κλικ
Διαβάζεις κάτι online, συναντάς έναν όρο που σε ενδιαφέρει και θέλεις να μάθεις περισσότερα, τι κάνεις; Ο πιο γρήγορος τρόπος, συμβατός με τους περισσότερους browsers, είναι να μαρκάρεις τον όρο, να πατήσεις δεξί κλικ στο ποντίκι και να επιλέξεις από το μενού την επιλογή «Search Google».

Το πρόγραμμα περιήγησης θα ανοίξει κατευθείαν μια νέα καρτέλα και θα σου εμφανίσει τα αποτελέσματα της αναζήτησής σου.

Πώς ανοίγεις γρήγορα ένα link σε νέα καρτέλα
Όταν θες να μεταβείς σε ένα link χωρίς να κλείσει η σελίδα που βρίσκεσαι, ο γρηγορότερος τρόπος κρύβεται στο ποντίκι σου. Τοποθετείς τον κέρσορα πάνω στο link και ξεχνάς τα κουμπάκια. Πατάς απλώς τη ροδέλα του σκρολαρίσματος και θα ανοίξει αυτόματα τον σύνδεσμο σε μια νέα καρτέλα, σώζοντάς σου χρόνο από το δεξί κλικ στο link και το «άνοιγμα σε νέα καρτέλα».

Σκρολάρισμα σε «πηδηματάκια»
Το σωστό το σκρολάρισμα σε σελίδες με πολύ περιεχόμενο δεν γίνεται ούτε από το scroll bar ούτε, ακόμα χειρότερα, από τα βελάκια. Ακόμα και η ροδέλα του mouse αποδεικνύεται εδώ κουραστική σε σελίδες «σεντόνια». Γιατί να μη μετακινηθείς τάχιστα με τη βοήθεια του spacebar;

Πατώντας το spacebar σε μια ιστοσελίδα, μετακινείσαι γρήγορα προς τα κάτω. Αν θες να κάνεις την ίδια κίνηση προς τα πάνω, κρατάς πατημένο το Shift όσο πατάς το spacebar.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video