ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ.

«Καθώς στην προεκλογική συζήτηση άνοιξε θέμα για εγκατάσταση ηλεκτρονικά ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της Βέροιας, θέλω να ξεκαθαρίσω πως για εμάς, στο συνδυασμό ‘Δικαίωμα για νέα Βέροια’, κάθε πρόταση που επιβαρύνει οικονομικά κατοίκους, καταστηματάρχες και επισκέπτες της πόλης αυτούς τους χαλεπούς καιρούς απορρίπτεται αυτόματα.
Ασφαλώς το κυκλοφοριακό και η έλλειψη θέσεων στάθμευσης είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας, πλην όμως δεν θα τα λύσουμε κλείνοντας το μάτι σε ιδιώτες. Και ο νοών νοείτο..
Η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της πόλης, η βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, απαιτεί τη δημιουργία νέων υπέργειων και υπόγειων χώρων στάθμευσης με τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση δημοτικών οικοπέδων και με την παράδοση -επιτέλους-προς χρήση του πάρκινγκ κάτω από την Ελιά, όχι με δήθεν λύσεις επί πληρωμή.
Σε ένα ζήτημα θα είμαστε απόλυτοι και αυτό είναι ο σεβασμός στις θέσεις στάθμευσης για ΑΜΕΑ.
Ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων δήμων αναπτύσσουμε ηλεκτρονική υπηρεσία διαχείρισης και προχωρούμε στην εγκατάσταση αισθητήρων στις οριοθετημένες θέσεις στάθμευσης, ώστε να αποτρέπεται αποτελεσματικά η κατάληψη τους από ασυνείδητους οδηγούς.Το δικαίωμα για μια νέα Βέροια είναι για όλους, δεν χωρούν αποκλεισμοί».

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας
«Δικαίωμα για νέα Βέροια»

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video