ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ είναι ωραίο, αλλά δεν έχει δράκο

Το παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ είναι ωραίο, αλλά δεν έχει δράκο

Eπίθεση στην κυβέρνηση, την οποία και κατηγόρησε για «ανθρωποφαγία», εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας, αναφορικά με την υπόθεση της Novartis.

 Μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ», ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ δήλωσε πως κανείς δεν θα ξεχάσει «την εικόνα του συγκινημένου πρώην πρωθυπουργού και κορυφαίου δικαστικού, Παναγιώτη Πικραμμένου, από το βήμα της Βουλής, μπροστά σε 300 βουλευτές και 10 εκατομμύρια Έλληνες, όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διέσυρε έναν άξιο και καθαρό δικαστικό, έναν πολύ ωραίο άνθρωπο που είναι και προσωπικός μου φίλος, για τον οποίο δεν έχει ακουστεί ποτέ τίποτα, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της χώρας για κάποιες μέρες. Και τον διαπόμπευσαν με βάση κάποιους "προστατευόμενους" μάρτυρες, κάποιους κουκουλοφόρους».

Μιλώντας για «ανθρωποφαγία», ο κ. Κικίλιας έκανε λόγο για «υπουργούς και παρατρεχάμενους του ΣΥΡΙΖΑ», που ανήγγειλαν ότι ανακάλυψαν το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους, το οποίο θα οδηγούσε σε απίστευτες εξελίξεις και θα έφερνε πολιτικό σεισμό. «Αυτοί οι άνθρωποι πώς πρέπει να αισθάνονται; » αναρωτήθηκε και πρόσθεσε: «Τους κρέμασαν στα μανταλάκια για μήνες, γιατί δεν μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να σηκώσει πολιτικά το βάρος των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Από την ομιλία του κ. Τσίπρα στη Βουλή πριν από έναν χρόνο, εξυφαίνεται ένα σενάριο πολιτικής σπέκουλας και παραφιλολογίας, το οποίο ενισχύεται από τον κ. Παπαγγελόπουλο και σειρά κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, οι οποίοι προανήγγειλαν διώξεις, δημοσιογράφοι προανήγγειλαν χρηματισμούς πολιτικών. Δεν βρέθηκε ούτε ένα ευρώ σε λογαριασμό πολιτικού. Τι έχουν να πουν για τον Αντώνη Σαμαρά; Ποιον έχουν στοχοποιήσει τώρα; Τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη; Δεν είναι πολιτική δίωξη αυτό;». Επισήμανε, δε, πως η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί να κάνει τη δουλειά της.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video