ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τι να κάνεις για να μην σπάνε τα αβγά κατά το βράσιμο

Τα βραστά αβγά είναι ένα από τα πιο γρήγορα φαγητά που μπορείς να προετοιμάσεις και να τα προσθέσεις στα πάντα, όπως σάντουιτς και σαλάτες ή ακόμη και να τα απολαύσεις σκέτα ως σνακ.
Παρά την απλότητα της προετοιμασίας τους, δεν είναι λίγοι εκείνοι που δυσκολεύονται να πετύχουν το τέλειο αβγό. Όπως και να το κάνουμε η εικόνα του αβγού που σπάει μέσα στην κατσαρόλα με το βραστό νερό είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτική. Κι όμως μπορεί μην χρειαστεί ποτέ ξανά να την αντικρίσεις, εάν ακολουθήσεις τη συμβουλή μας!

Το κλειδί για τέλεια βραστά αβγά, που δεν σπάνε κατά το μαγείρεμα είναι η σωστή θερμοκρασία του νερού που βράζουν, αλλά και του ίδιου του αβγού. Πρώτα απ’ όλα, θα σε συμβουλεύαμε να χρησιμοποιήσεις αβγά σε θερμοκρασία δωματίου. Εκείνα που έχεις στο ψυγείο, έχουν υψηλότερο pH, άρα περισσότερες πιθανότητες να ραγίσουν κατά το βράσιμο. Έπειτα, θα σε συμβουλεύαμε να βάλεις τα αβγά στο νερό ενώ ακόμα είναι κρύο. Εάν το βάλεις στην κατσαρόλα σου την ώρα που το νερό έχει ήδη ζεσταθεί, το αβγό θα… σοκαριστεί και είναι πολύ πιο πιθανό να ραγίσει. Για ακόμα πιο σίγουρη επιτυχία, μπορείς να προσθέσεις στο νερό από 1 κουτ. γλυκού ξίδι για κάθε αβγό που έχεις βάλει στο κατσαρολάκι.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video