ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κλίμα έντασης και μειωμένη προσφορά δίνουν ώθηση στον «μαύρο χρυσό»

Κλίμα έντασης και μειωμένη προσφορά δίνουν ώθηση στον «μαύρο χρυσό»

Oι επενδυτές  που αναζητούν ευκαιρίες για μεγάλα κέρδη στρέφουν το βλέμμα τους προς τον «μαύρο χρυσό». Τα hedge funds στοιχηματίζουν ότι η εντεινόμενη ένταση ανά τον κόσμο θα συνεχίσει να ωθεί προς τα πάνω την τιμή του πετρελαίου.

Στη διάρκεια της εβδομάδας έως τις 16 Απριλίου, οι διαχειριστές κεφαλαίων αύξησαν  τα αισιόδοξα στοιχήματα για το αμερικανικό αργό στα υψηλότερα επίπεδα από τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία. Οι συνολικές θέσεις (long και short) εκτοξεύθηκαν στα υψηλότερα επίπεδα εξαμήνου, σε ένα χαρακτηριστικό δείγμα ότι το ράλι αποτελεί πόλο έλξης για τους επενδυτές, που επιστρέφουν και πάλι στην αγορά του πετρελαίου, έπειτα από την κατάρρευση των τιμών προς τα τέλη του 2018. Από τις αρχές του έτους, η τιμή του αμερικανικού αργού έχει ανακάμψει σχεδόν 40%. Στις αρχές Απριλίου έφθασε κοντά στο όριο των 65 δολαρίων το βαρέλι, για πρώτη φορά έπειτα από πέντε μήνες.

Παρότι η συμφωνία του ΟΠΕΚ και των συμμάχων για μειώσεις στην παραγωγή έχουν ωθήσει προς τα πάνω τις τιμές,, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο για πόσον καιρό ακόμη το καρτέλ και οι εταίροι θα διατηρήσουν τις περικοπές. Την ίδια στιγμή, οι επόμενες, κρίσιμες κινήσεις της κυβέρνησης Τραμπ για τις κυρώσεις στο Ιράν, σε συνδυασμό με την κλιμάκωση της έντασης σε Λιβύη, Αλγερία και Βενεζουέλα, είναι τα ισχυρά «χαρτιά» που θα καθορίσουν εάν η τιμή του πετρελαίου θα συνεχίσει να κινείται ανοδικά.

Η προοπτική προσφοράς μικρότερης της ζήτησης θα μπορούσε να οδηγήσει τους επόμενους μήνες τις τιμές έως και τα 80 δολάρια το βαρέλι, εκτιμούν οι αναλυτές.

Naftemporiki.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video