ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στον «αέρα» η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού της Κεφαλονιάς

Στον «αέρα» η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού της Κεφαλονιάς

Την παραίτησή τους υπέβαλλαν στο διοικητή του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς οι δύο γιατροί και οι πέντε νοσηλευτές της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, της μοναδικής που υπάρχει σε ολόκληρο το νησί, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον ''αέρα'' η θεραπεία των 30 τακτικών αιμοκαθαιρούμενων καθώς οι πλησιέστερες μονάδες λειτουργούν στην Πάτρα, την Πρέβεζα και την Αθήνα.

«Οι παραιτήσεις μας αποτελούν ύστατο μέτρο απελπισίας και απόγνωσης ώστε να εισακουστεί το πρόβλημά μας», δηλώνει στα ΝΕΑ ο διευθυντής της Μονάδας Ευάγγελος Γιαννάτος. Ο ίδιος περιέγραψε τα σοβαρά κενά που υπάρχουν - κυρίως σε νοσηλευτικό προσωπικό- υπογραμμίζοντας τις επικίνδυνες συνθήκες εργασίας που προσβάλλουν σοβαρά την ψυχική και σωματική υγεία του προσωπικού, με συνέπεια τη δημιουργία επισφαλών συνθηκών αιμοκάθαρσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξέλιξη αυτή δεν αιφνιδίασε τους ασθενείς , οι οποίοι με ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι «ως γνωστό, εδώ και πολύ καιρό η εύρυθμη λειτουργία της ΜΤΝ λειτουργεί κάτω από δύσκολες συνθήκες».

«Δυστυχώς, παρ'όλες τις συνεχείς διαμαρτυρίες τόσο των ασθενών όσο και των γιατρών και των νοσηλευτριών, ο διοικητής του Νοσοκομείου έμεινε απαθής. Η ζωή των ασθενών βρίσκεται σε κίνδυνο», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Νεφροπαθών Κεφαλονιάς και Ιθάκης , ζητώντας την παραίτηση της διοίκησης του Νοσοκομείου.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video