ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανακοίνωση της Π.Ε. Ημαθίας σχετικά με την αποκατάσταση ζημιών σε κτίρια (εκτός επαγγελματικών χρήσεων) που επλήγησαν από τις πλημμύρες της 15ης και 16ης Νοεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΘΕΜΑ: «Δημοσίευση κοινής υπουργικής απόφασης για την οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια (εκτός επαγγελματικών χρήσεων) που επλήγησαν από τις πλημμύρες της 15ης και 16ης Νοεμβρίου 2017 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας»


Με την υπ’ αριθ. Δ.Α.Ε.Φ.Κ. – Κ.Ε./11226πε/Α325/05-03-2019 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης, Οικονομικών και Υποδομών και Μεταφορών, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Τεύχος Β’ με αριθμό 873 στις 13-03-2019, οριοθετήθηκαν οι περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας οι οποίες επλήγησαν από τις πλημμύρες της 15ης και 16ης Νοεμβρίου 2017 και για τις οποίες θα χορηγηθεί Στεγαστική Συνδρομή, με την παροχή στεγαστικής/πιστωτικής βοήθειας, για κτίρια εκτός επαγγελματικών χρήσεων.
Για τον Δήμο Αλεξάνδρειας οι περιοχές που οριοθετήθηκαν είναι:
Από την Δημοτική Ενότητα Αλεξάνδρειας
- Δημοτική Κοινότητα Αλεξάνδρειας
- Τοπική Κοινότητα Λουτρού
Από την Δημοτική Ενότητα Πλατέως
- Δημοτική Κοινότητα Πλατέος
- Τοπική Κοινότητα Κλειδίου

Για τον Δήμο Βέροιας οι περιοχές που οριοθετήθηκαν είναι :
Από την Δημοτική Ενότητα Βέροιας:
-η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας οκισμοί Μέσης και Κυδωνοχωρίου που συμπεριλαμβάνονται στην ανωτέρω Δημοτική Κοινότητα, (βλ. ΦΕΚ Απογραφής 2011).
Η χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής αφορά την αποκατάσταση ζημιών σε κτίρια, εκτός των επαγγελματικών χρήσεων, που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες της 15ης και 16ης Νοεμβρίου 2017.
Αρμόδια Υπηρεσία για την υποβολή αιτήσεων και γενικά του έργου αποκατάστασης των ζημιών είναι η Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Βορείου Ελλάδος (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.–Β.Ε./Ναυαρίνου 28, 3ος όροφος, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη, Ε-mail: daefkbe@ggde.gr).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ
1. Ο/Η ιδιοκτήτης/-τρια ή ο/η διαχειριστής/-στρια (σε περίπτωση διηρημένης ιδιοκτησίας) κτιρίου που έχει πληγεί από τις πλημμύρες του θέματος, εφόσον επιθυμεί τον έλεγχό του και την έκδοση έκθεσης αυτοψίας, πρέπει να υποβάλλει στην αρμόδια υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Φ.Κ. – Β.Ε.) αίτηση με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη διενέργεια αυτοψίας στο πληγέν κτίριο, εντός προθεσμίας τριών (3) μηνών από τη δημοσίευση στο ΦΕΚ της ως άνω απόφασης.
2. Ο/Η ιδιοκτήτης/-τρια ή ο/η διαχειριστής/-στρια (σε περίπτωση διηρημένης ιδιοκτησίας) κτιρίου που έχει πληγεί από τις πλημμύρες του θέματος προκειμένου να καθοριστεί δικαιούχο

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video