ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συμμετείχε σήμερα στις εκδηλώσεις του 14ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος – bwin», στον οποίο έδωσαν το παρών περισσότεροι από 20.000 δρομείς όλων των ηλικιών και διοργανώθηκε με τη συνδρομή 1.700 εθελοντών.

Ο Μαραθώνιος αποτελεί το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας και της Βόρειας Ελλάδας και τον υποστηρίζει κάθε χρόνο η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
«Όλοι οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και όσοι έχουν έρθει από το εξωτερικό, πολίτες και αθλητές, στέλνουν σήμερα ένα ξεκάθαρο μήνυμα από εδώ, από τη Θεσσαλονίκη, από την καρδιά της Μακεδονίας, από το Μαραθώνιο, για τον αθλητισμό, την υγεία, τη ζωή και την αλληλεγγύη μεταξύ των λαών. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στήριξε και θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της τη συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία κάθε χρόνο γίνεται και πιο μεγάλη, προβάλλοντας την πόλη και τη Μακεδονία σε όλο τον κόσμο», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.
Ο Περιφερειάρχης, με την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο σε θέματα Αθλητισμού Βασίλη Ανατολίτη, συνομίλησαν με αθλητές, κήρυξαν την έναρξη του αγώνα, απένειμαν τα μετάλλια σε όσους πρώτευσαν, ενώ συμμετείχαν στις παράλληλες εκδηλώσεις του Μαραθωνίου, συνομιλώντας με τους εθελοντές, που είναι η ψυχή του Μαραθωνίου.
Δυναμική ήταν και η παρουσία της #100RunningTeam της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας, με το μήνυμα «τρέχω για τη μνήμη, τρέχω για τη ζωή» και στόχο τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
Σε δηλώσεις του ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι «η πιο σημαντική συμμετοχή είναι αναμφίβολα όλων εκείνων που φορούν την μπλούζα των 100 ετών από τη γενοκτονία των Ποντίων. Το 2019 είναι χρονιά-σταθμός όχι μόνο για τους Πόντιους, αλλά για όλους τους Έλληνες. Γι’ αυτό το μήνυμα που πρέπει να εκπέμψουμε όλοι δυνατά είναι ότι επιτέλους πρέπει να γίνει καθολική αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από φέτος, που συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Γενοκτονία. Είμαστε μαζί τους, τους στηρίζουμε και θα δώσουμε μαζί με τους Πόντιους σε όλο τον κόσμο τη μάχη για την αναγνώριση της Γενοκτονίας».
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video