ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι top 5 συναυλίες του Σαββατοκύριακου στη Θεσσαλονίκη!

Οι top 5 συναυλίες του Σαββατοκύριακου στη Θεσσαλονίκη!

Αυτό το διήμερο (30-31 Μαρτίου) λαμβάνουν χώρα πάρα πολλές και ενδιαφέρουσες συναυλίες στην όμορφη πόλη μας, οι οποίες μάλιστα ικανοποιούν όλα τα γούστα! Άλλες πιο ροκ, άλλες πιο τζαζ και άλλες πάλι πιο εναλλακτικές… υπόσχονται όμως όλες να ευχαριστήσουν και με το παραπάνω τους φίλους που θα θελήσουν να παραβρεθούν σε αυτές. 

Του Θεοδόση Βαδιάκα

Το μόνο κακό είναι πως οι περισσότερες πέφτουν όχι απλά την ίδια ημέρα, αλλά και τις ίδιες ώρες! Πράγμα που δυσκολεύει  πολύ την μεγάλη προσέλευση από πλευράς θεατών.

Το ThessPress τις έβαλε κάτω ξεχωριστά, τις ανέλυσε και σας παρουσιάζει τις πέντε κορυφαίες εξ αυτών.

1: “U.D.O.” Σάββατο 30 Μαρτίου, Principal Club Theater

πηγή εικόνας: https://ift.tt/2V79mLQ

Ο θρυλικός Udo Dirkschneider φέρνει ξανά τους “U.D.O.” στην Ελλάδα, που αα ρίξει την αυλαία της τεράστιας περιοδείας του, για το νέο άλμπουμ Steelfactory!

O πρώην τραγουδιστής των “Accept” αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες φιγούρες του metal της δεκαετίας του '80, κρατώντας ψηλά τη σημαία του είδους με το προσωπικό του σχήμα εδώ και τριάντα χρόνια!

Τo Σάββατο 30 Μαρτίου, στο Principal Club Theater, θα ακουστεί και πάλι η τεράστια φωνή του, σε τραγούδια-ύμνους και όχι μόνο, καθώς θα παιχτεί πολύ υλικό από το “Steelfactory”, το οποίο  έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τον μουσικό Τύπο. Ο γερόλυκος της metal μοσυικής σκηνής, θα προσφέρει ένα show αντάξιο της φήμης του με παλιές, αλλά και νέες επιτυχίες!

Οι Γερμανοί metallers δε θα είναι μόνοι τους φυσικά! Το live του θρυλικού συγκροτήματος θα ανοίξουν ο “RED PARTIZAN” από την Σερβία και οι “KISS OF THE DOLLS” από την Λετονία!

Ο Udo Dirkschneider κρατάει τη φωτιά του metal ζωντανή και φέρνει τη φλόγα ξανά στη χώρα μας. Αν είστε φαν των “Accept” και της Hard Rock-Metal, δεν πρέπει να τον χάσετε!

Πληροφορίες:
Εισιτήρια πωλούνται από 20 ευρώ και στο ταμείο η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 25€.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του line up:
“Kiss of the Dolls” στις 20:30
“Red Partizan” στις 21:15
“U.D.O.” στις 22:30

2: Σάββατο 30 Μαρτίου Σωκράτης Μάλαμας, Fix Factory Of Sound

πηγή εικόνας: https://ift.tt/2rSZ5Ex

Άνοιξη μπαίνει ξανά, άνοιξε μια αγκαλιά…

Από το Σάββατο 30 Μαρτίου και για 4 Σάββατα, o Σωκράτης Μάλαμας έρχεται στην Θεσσαλονίκη και στο Fix Factory Of Sound! Ο αγαπημένος έντεχνος-λαϊκός τραγουδοποιός θα πραγματοποιήσει 4 συναυλίες για το κοινό της Θεσσαλονίκης, όπου θα προσφέρει ως είθισται πολύ χορό και μεγάλες επιτυχίες του, οι οποίες έχουν λατρευτεί στη διάρκεια των χρόνων από τους φίλους που τον αγαπούν.

Πληροφορίες:
Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν Σάββατο 30/3, 6/4, 13/4 και 20/4/2019

Οι πόρτες ανοίγουν 21:00
Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμές εισιτηρίων:
Όρθιοι: 12€ προπώληση - 14€ ταμείο

Καθήμενοι: Πάσα: 15€ /άτομο

Τραπέζια: 17€/άτομο
{Ελάχιστη κατανάλωση καθήμενων: 8 €(ποτό)}

*Τα τραπέζια είναι 4 ατόμων και άνω
* Στα πάσα τα 2 άτομα κάθονται με άλλα 2

3: Σάββατο 30 Μαρτίου “Naxatras”, στο WE

πηγή εικόνας: https://ift.tt/2V79niS

Έναν χρόνο ακριβώς μετά από την προηγούμενη περιοδεία τους επί ελληνικού εδάφους, οι βορειοελλαδίτες psychedelic rockers “Naxatras” επιστρέφουν και πάλι στον δρόμο, λίγο καιρό πριν αλώσουν για άλλη μια φορά την Γηραιά Ήπειρο! Η νέα αυτή μουσική περιπέτεια των “Naxatras”, που έρχεται τρόπον τινά να κλείσει τον κύκλο του πολυσυζητημένου τρίτου full length album τους με τίτλο “III”, θα τους βρει να ανεβαίνουν στις σκηνές κάποιων εκ των σημαντικότερων και ποιοτικότερων Ευρωπαϊκών venues, αλλά και να συμμετέχουν σε φεστιβάλ ορόσημα του ήχου όπως τα Desertfest (Γερμανία και Αγγλία), Crystal Mountain (Ιταλία), Rock Im Wald (Γερμανία), Ozora Festival (Ουγγαρία), Lake on Fire (Αυστρία), Krach am Bach (Γερμανία) και άλλα που επίκειται να ανακοινωθούν.

Πριν από αυτά όμως δε θα μπορούσαν να μη περάσουν ξανά και από την Θεσσαλονίκη, την πόλη όπου ξεκίνησαν αυτό το ψυχεδελικό μουσικό ταξίδι τους! Έρχονται λοιπόν πρώτα από τη πόλη μας και συγκεκριμένα στο πολυχώρο WE. Μαζί τους φέρνουν δυναμικά ρυθμικά μοτίβα, ονειρικές μελωδίες, βαριά riffs και ταξιδιάρικα κιθαριστικά solos, όλα εμποτισμένα με μία μαγευτική 70’s ατμόσφαιρα και αισθητική.Η μπάντα δεν διστάζει να πειραματιστεί με psych, progressive, blues, funk, stoner και oriental στοιχεία, προκειμένου–σε συνδυασμό με το ψυχεδελικό video show της- να διεγείρει της αισθήσεις των θεατών/ακροατών!


Πληροφορίες:
Doors Open: 21:00

Εισιτήρια: Προπώληση 8€, Ταμείο: 10€

4: Σάββατο 30 Μαρτίου Φοίβος Δεληβοριάς, Mylos Club Thessaloniki

πηγή εικόνας: https://www.facebook.com/Φοίβος-ΔεληβοριάςFoivos-Delivorias-59031762112/

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έρχεται στη Θεσσαλονίκη με τραγούδια του πεζοδρομίου...

Ο Αθηναίος βάρδος ως γνωστόν, πέφτει κάθε τόσο «και σκοτώνεται». Είναι ο δικός του τρόπος να βρίσκει ξανά τον εαυτό του και το πεζοδρόμιο. Γιατί εκεί, δίπλα στα βήματα των περαστικών, στο μέρος που αν είναι να σταθείς στέκεσαι μόνο για λίγο, έξω απ’ τις βιτρίνες και χαζεύοντας τα κουδούνια μιας πολυκατοικίας, εκεί που οι νεραντζιές ανθίζουν δίπλα στο καπάκι του υπονόμου, εκεί γεννιούνται πάντα τα δικά του τραγούδια.

Στο club του Μύλου λοιπόν, το Σάββατο 30 Μαρτίου, ο Φοίβος ξαναγυρίζει στα τραγούδια του!

Σε ό, τι έχει γράψει έως τώρα, από την «ΠΑΡΕΛΑΣΗ» ως την «ΚΑΛΛΙΘΕΑ», αλλά και σ’ αυτά που έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει. Δυο-τρία από αυτά θα τα παρουσιάσει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, με τον ήχο που της αρμόζει, αφού η μπάντα του έχει ήδη ξεκινήσει τις μυστικές διεργασίες της.

Πέρα απ’τα γνωστά τραγούδια του, ο Δεληβοριάς θα γυρίσει το μικρόφωνο και σε μερικά αγαπημένα b-sides (αυτά που συνήθως παραπετάει ή κάνει πως δεν τα ξέρει).

Θα πάρει επίσης την κιθάρα και θα τραγουδήσει “The Boy”, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Χατζηφραγκέτα, Αγγελάκα, Κόρε, Ύδρο, Βασίλη Νικολαϊδη, Παυλίδη και άλλους ομότεχνους του, που επίσης ξεκινούν πεζοί και πάνε αλλού...

Για να τους συντροφεύσετε κι εσείς στις βαθυστόχαστες περιπλανήσεις τους, δεν έχετε παρά να ακολουθείστε τις παρακάτω πληροφορίες:

Οι πόρτες ανοίγουν 21:30
Η προπώληση εισιτηρίων είναι στα 12€ και στην είσοδος στα 14€

5: Κυριακή 31 Μαρτίου Nick Waterhouse, Fix Factory Of Sound

πηγή εικόνας: https://ift.tt/2CLbJwG

O σπουδαίος Nick Waterhouse ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ζωντανά στη Θεσσαλονίκη!

Την Κυριακή 31 Μαρτίου, το κοινό που θα προτιμήσει να πάει στο Fix Factory of Sound, θα ζήσει μια βραδιά απόλυτης διασκέδασης και ασταμάτητου χορού! Την πρωτότυπη αυτή συναυλία θα ανοίξουν ιδανικά οι “The Kustoms”.

Ο 33χρονος αγαπημένος μουσικός, συνθέτης, παραγωγός και ερμηνευτής από την Καλιφόρνια, έρχεται στην πόλη μας, φέροντας τη δική του cool μίξη από rhythm & blues/rock 'n' roll/soul-pop και jazz-pop που, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη vintage αισθητική που χαρακτηρίζει τα πάντα στη μουσική και την εμφάνισή του, θα μας αιχμαλωτίσει παρασύροντάς μας σε ένα ξέφρενο party/ αληθινό ταξίδι στα 50s και 60s, στην εποχή που ξεκίνησαν όλα!
Στην επερχόμενη συναυλία του θα ακούσουμε για πρώτη φορά ζωντανά νέο υλικό, μαζί με όλα εκείνα τα τραγούδια που τον έκαναν γνωστό και τόσο αγαπητό τα τελευταία χρόνια, όπως το μαγικό "Katchi" - που δικαίως συνεχίζει να κυριαρχεί, μετά και τη φρέσκια χορευτική πινελιά των “Ofenbach” - τα "Some Place", "I Can Only Give You Everything", "Don't You Forget It", "Indian Love Call", "Say I Wanna Know", "Ain't There Something That Money Can Buy", "Dead Room", "This Is A Game", "The Old Place", "L.A. Turnaround", "Straight Love Affair" και πολλά ακόμα!

Ακαταμάχητος και τελειομανής, ο Nick και η φοβερή μπάντα του έχουν ήδη τελειοποιήσει, μέσα από αμέτρητα live, τον ήχο και την σκηνική τους παρουσία, δημιουργώντας ίσως την τέλεια χρονομηχανή που σε γυρίζει στις καλύτερες εποχές της μουσικής, κρατώντας παράλληλα μία θαυματουργή ισορροπία με το σήμερα, και κάνοντας πλέον κάθε συναυλία του ένα γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!

"She give me Katchi, All night long"...

Οι “Kustoms” επίσης, δεν θα πρέπει να θεωρούνται αμελητέα ποσότητα. Ξεκίνησαν εδώ και 15 χρόνια, ως το πρώτο εγχώριο rock’n’roll super group, αποτελούμενοι από πλειάδα κορυφαίων μουσικών, μέλη γνωστών συγκροτημάτων του είδους, από Θεσσαλονίκη και Αθήνα!
Η αισθητική τους είναι βαθιά επηρεασμένη από την δεκαετία του ’50, παρότι ο ήχος τους παραμένει φρέσκος και δυνατός. Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι το απύθμενο κέφι που δημιουργούν επί σκηνής και η αστείρευτη ενέργειά τους, ενώ κάθε εμφάνισή τους είναι συνώνυμη με party!

Ετοιμαστείτε για μια σπουδαία βραδιά, στην οποία οφείλειτε να αρπάξετε τον διπλανό ή τη διπλανή σας και να... ρίξετε μια στροφή!

Η προπώληση ξεκινάει από 18 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 20 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 23 ευρώ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00, για ένα τρελό rock n’ roll party, με μπόλικο χορό!

Οποιαδήποτε επιλογή και να κάνετε, φροντίσετε ώστε να περάσετε όμορφα…
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video