ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

The Telegraph: Έφτασε το τέλος του δρόμου για τη Μέι

The Telegraph: Έφτασε το τέλος του δρόμου για τη Μέι

Το τέλος του δρόμου «δείχνει» στην πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι το σημερινό κύριο άρθρο της συντηρητικής εφημερίδας The Telegraph, καλώντας την να παραιτηθεί.

«Η Τερέζα Μέι πρέπει να παραιτηθεί από το αξίωμα της πρωθυπουργού της Βρετανίας», αναφέρει.

«Πρέπει τώρα να δει -ή πρέπει να της πουν- ότι μολονότι μπορεί να συναντηθεί με την Ε.Ε. και να διαπραγματευτεί την παράταση του Brexit, αυτό είναι το τέλος του δρόμου. Πρέπει κατόπιν να αποχωρήσει, για χάρη του Brexit, του κόμματός της και της ίδιας της δημοκρατίας», διατείνεται το άρθρο γνώμης της συντακτικής ομάδας της εφημερίδας.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα παραδοσιακά απευθύνεται στα στελέχη και στους υποστηρικτές του Συντηρητικού Κόμματος της Μέι.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη, η Τερέζα Μέι διαβεβαίωσε τους βουλευτές των Τόρις ότι θα ήταν διατεθειμένη να παραιτηθεί από το αξίωμα της πρωθυπουργού και της αρχηγού του κόμματος εάν η Βουλή των Κοινοτήτων ενέκρινε τη Συμφωνία Αποχώρησης που διαπραγματεύθηκε η κυβέρνησή της με την Ε.Ε., που απεναντίας καταψηφίστηκε χθες, για τρίτη φορά.

Απειλές από ακροδεξιούς

Παράλληλα, Βρετανοί πολιτικοί και στελέχη του προσωπικού του κοινοβουλίου γίνονται ολοένα περισσότερο στόχοι προπηλακισμών και απειλών από υποστηρικτές του Brexit διότι η Βουλή των Κοινοτήτων δεν ενέκρινε καμιά συμφωνία για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η φιλοευρωπαία βουλευτής Άννα Σούμπρι, η οποία εναντιώνεται ανοικτά στη συμφωνία που έκλεισε η Μέι και αποχώρησε από τους Τόρις τον περασμένο μήνα, είναι ένας από τους πιο συχνούς στόχους προσβλητικών σχολίων και απειλών από δεξιούς και ακροδεξιούς που τάσσονται ανεπιφύλακτα υπέρ του Brexit.

Ένα απειλητικό μήνυμα που απευθυνόταν στη Σούμπρι προειδοποιούσε: «Θυμήσου τι έπαθε η Τζο Κοξ και πρόσεχε», έγραψε η εφημερίδα The Independent. Η βουλευτής των Εργατικών Τζο Κοξ, που τασσόταν υπέρ της Ε.Ε και υπέρ της μετανάστευσης, δολοφονήθηκε το 2016 από οπαδό της θεωρίας περί «ανωτερότητας» της λευκής φυλής, με ιστορικό προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Η Σούμπρι κατηγόρησε την Μέι ότι ενθαρρύνει τις εκδηλώσεις οργής εναντίον των πολιτικών, επειδή την περασμένη εβδομάδα η πρωθυπουργός δήλωσε απευθυνόμενη στους ψηφοφόρους πως κατανοεί απόλυτα πως «έχετε κουραστεί από τα πολιτικά παιγνίδια» πριν προσθέσει «είμαι μαζί σας. Το κοινοβούλιο έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να αποφύγει το να κάνει μια επιλογή».

Η Σούμπρι κατήγγειλε μέσω Twitter πως η δήλωση αυτή της Μέι ήταν η πιο «ανέντιμη» και «διχαστική» που «έχει κάνει ποτέ πρωθυπουργός».

Η αστυνομία του Σάουθ Γιόρκσιρ ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν 40χρονο άνδρα και μια 33χρονη γυναίκα στην πόλη Σέφιλντ την Τρίτη, διότι υποπτεύεται πως έκαναν μια σειρά «απειλητικών» αναρτήσεων σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, εναντίον μελών της Βουλής.

Η βουλευτής του Σκοτσέζικου Εθνικού Κόμματος (SNP) Χάνα Μπαρντέλ ανέφερε μέσω Twitter ότι χθες Παρασκευή είδε μια «μακάβρια» εικόνα έξω από τη Βουλή των Κοινοτήτων, «κάποιον να κάνει τον ναζιστικό χαιρετισμό», ενώ ο πρόεδρος του κοινοβουλίου Τζον Μπέρκοου επισήμανε ότι έχει ενημερωθεί για τουλάχιστον μία καταγγελία περί «απειλητικής ή προσβλητικής συμπεριφοράς» προς μέλη του κοινοβουλίου και στελέχη του προσωπικού του.

Επίσης, δεκάδες κοινοβουλευτικοί ζήτησαν τον Ιανουάριο προστασία από την αστυνομία, μπροστά στο ολοένα πιο άσχημο κλίμα που διαμορφώνεται, εξαιτίας των διαφωνιών για το Brexit.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video