ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Φάτε,πιείτε και αγοράστε το βιβλίο»: Στιγμές από την παρουσίαση της ανθολογίας Πεταμένα λεφτά του Σταύρου Κιουτσιούκη

«Φάτε,πιείτε και αγοράστε το βιβλίο»: Στιγμές από την παρουσίαση της ανθολογίας Πεταμένα λεφτά του Σταύρου Κιουτσιούκη

Θα ονομάζατε το βιβλίο σας «Πεταμένα λεφτά»; Λοιπόν, ο Σταύρος Κιουτσιούκης έκανε ακριβώς αυτό, και μάλιστα η παρουσίαση του βιβλίου του κύλησε με ανάλογους ρυθμούς χιούμορ και αυτοσαρκασμού. Την Πέμπτη 28 Μαρτίου βρέθηκε στην σκηνή του μπαρ Τζάνγκο, έχοντας στο πλευρό του τον ανερχόμενο κωμικό Γιάννη Γάμπα, και έκανε μια παρουσίαση διαφορετική από αυτές που έχετε συνηθίσει.

Της Ελίνας Τουκουσμπαλίδου.

«Φάτε, πιείτε και αγοράστε το βιβλίο», παρακίνησε τους παρευρισκόμενους ο πετυχημένος δημιουργός κόμικ και το κλίμα της παρουσίασης ήταν εντελώς παρεΐστικο. Το κοινό απαρτίζονταν από καλούς φίλους και λάτρεις της τέχνης του Σταύρου Κιουτσιούκη, και καθόλη τη διάρκεια της παρουσίασης δεν σταμάτησε να γελάει με τα αστεία που ειπώνονταν πάνω στην σκηνή, να παρεμβαίνει κάνοντας εύστοχα σχόλια για τα κόμικ και να χειροκροτά.

Το νέο βιβλίο του Σταύρου Κιουτσιούκη κυκλοφορεί από την Zart Corps, την «φανταστική εκδοτική» του, όπως ανέφερε αστειευόμενος, και πρόκειται για μια «αυτοέκδοση». Παρά τον αυτοσαρκασμό του ωστόσο, ο ίδιος έχει αποκαλύψει πως μελλοντικά σκοπεύει να οργανώσει καλύτερα την εκδοτική του και να την μεγαλώσει.

Πρόκειται για μια ανθολογία από «αδέσποτα, ορφανά στριπάκια», σκίτσα του δημιουργού, τα οποία έχουν δημοσιευτεί στο Facebook. Μολονότι, όπως αποκάλυψε, παλαιότερα ήταν αντίθετος με την δημοσίευση σκίτσων στο Facebook, εντούτοις πλέον δεν έχει την ίδια άποψη. «Παλιά ήμουν αρνητικός στο να ανεβάζω κόμικ στο Facebook, πέντε χρόνια μετά όμως, κατάλαβα ότι μπορεί να ξεχνιούνται τα στριπ, αλλά κάποιος θυμάται εσένα».

Το όνομα του βιβλίου έχει διττή σημασία και είναι ένα «φθηνό λογοπαίγνιο», σύμφωνα με τον ίδιο. «Είχα μια καλή ιδέα, την ανέβαζα στο Facebook και ξεχνιόταν. Ήταν πεταμένα λεφτά», τόνισε. Ο συμπαρουσιαστής του Γιάννης Γάμπας δήλωσε επίσης για τα σκίτσα της ανθολογίας πως «ναι είναι πεταμένα λεφτά, γιατί τα έχεις δει στο Facebook, αλλά θέλεις να τα έχεις και σε χαρτί».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο Σταύρος Κιουτσιούκης και ο Γιάννης Γάμπας παρέθεσαν τα αγαπημένα τους στριπ από το βιβλίο, μιλούσαν για τα ερωτικά τους φετίχ, έκαναν «επίθεση» ο ένας στον άλλον με περιπαικτικό χαρακτήρα, και ερωτήσεις με μορφή σύντομης συνέντευξης.

Ο νεαρός κωμικός Γιάννης Γάμπας συνδέεται με μια καλή φιλία με τον Σταύρο Κιουτσιούκη, τον οποίο γνώρισε μέσα από τα κόμικ του. «Η πρώτη μου επαφή ήταν με τον Yorick, μετά πήρα τον Δεξιοτέχνη και το 36». Η χημεία και το χιούμορ τους ήταν εμφανή πάνω στην σκηνή, γεγονός που έκανε το κοινό να τους παρακολουθεί με αμείωτο το ενδιαφέρον.

Μάλιστα ο κωμικός χαρακτήρισε τον Σταύρο Κιουτσιούκη ως «ιδιαίτερο τύπο, αφού του αρέσουν οι Βέσπες και φοράει τιράντες».

Η παρουσίαση της ανθολογίας ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 23:30, με τον δημιουργό κόμικ να ευχαριστεί τους παρευρισκόμενους και τον κωμικό να επιστρέφει στο μπαρ για να πιει την μπύρα του.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video