ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η αηδία και η απόλυτη ΑΗΔΙΑ!

Στην Encyclopedia Britannica, κάτω από το λήμμα «Bατερλό», θα υπάρχουν στο εξής δύο εικόνες:Η μία θα είναι από την ιστορική μάχη του 1815, όπου ηττήθηκε τελικά ο Ναπολέων (για την κυριολεξία της λέξης)

Και η άλλη θα είναι το… ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα (για την μεταφορική χρήση του όρου…)

Πραγματικά, όλα πήγαν στραβά στο ΣΥΡΙΖΑ.
Καλά, που δεν μπορεί να φτιάξει ψηφοδέλτια Δημοτικών/Αυτοδιοικητικών εκλογών πουθενά…


του Θανάση Κ.

Αλλά ούτε και ένα κεντρικό ευρωψηφοδέλτιο για όλη τη χώρα δεν μπορεί να φτιάξει, χωρίς να κάνει αλλεπάλληλα σφάλματα και να πάθει αλλεπάλληλες επικοινωνιακές καταστροφές;

–Έβαλε την κόρη του Λοϊζου, η οποία αποκαλύφθηκε ότι είχε κάνει φρικαλέα αντιδημοκρατικές δημόσιες δηλώσεις.

Πρώτη πατάτα…

Κι ύστερα, αντί να την αποσύρει αμέσως την… υπερασπίστηκε!

Δεύτερη πατάτα…

Κι ύστερα αποκαλύφθηκε ότι η ίδια εισέπραττε τη σύνταξη της αποθανούσας μαμάς της επί πέντε χρόνια κι είχε καταδικαστεί σχετικώς…

Άλλη συμφορά κι αυτή…

Οπότε αναγκάστηκε να την αποσύρει – τότε και μόνο τότε.

Όχι για τα φρικαλέα που δήλωνε σε βάρος των νεκρών θυμάτων της τρομοκρατίας, αλλά γιατί εισέπραττε τη σύνταξή της μαμάς της!

Άλλη πατάτα κι αυτή.

–Κι ύστερα βγήκε η Χάρις Αλεξίου και «υπερασπίστηκε» τη κυρία Λοϊζου, γιατί «δεν καταλάβαινε», λέει, τι έκανε…

(Ωραία «υπεράσπιση» – τέλος πάντων)

Κι ύστερα βγήκε ο άλλος… «μαϊντανός» της «προοδευτικής λογοκρισίας» η γνωστή ξινή με το «υφάκι» και έβρισε… «κανίβαλους» όσους αποδοκίμασαν την παρέμβαση της Χαρούλας Αλεξίου.

Γιατί; Γιατί, λέει, στη Χαρούλα χρωστάμε πολλά…

Άκου να δεις μικρό και ανόητο τίποτε, που αν δεν ήσουν και συ κόρη του μπαμπά και της μαμάς σου, δεν θα σε ήξερε κανείς:

Τη Χαρούλα την ξέρουμε όλοι και την αγαπάμε όλοι, ως τραγουδίστρια.

Κι επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι εμείς – δεν είμαστε κακιασμένα σαν την αφεντιά σου – ξεχνάμε και τις μαλακίες που έκανε με τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, που έπαιρναν 1200 και 1800 ευρώ καθαρά για τετραήμερα εργασίας (όταν οι γιατροί του ΕΣΥ έπαιρναν λιγότερα).

Και που ζήταγε να επαναπροσληφθούν, η Χαρούλα μας, δηλαδή να απολυθούν οι καθαρίστριες που ιδιωτικού τομέα που είχαν πάρει τη θέση τους…

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήλθε, οι καθαρίστριες επαναπροσλήφθηκαν κι ύστερα μετατάχθηκαν – απολύτως…«αξιοκρατικά» – σε άλλες θέσεις του δημοσίου, μερικές και ως γραμματείς δικαστηρίων.

Πληρώνει το κορόϊδο ο φορολογούμενος – γιατί όχι;

Βέβαια η Χαρούλα κατάλαβε το λάθος της αργότερα, και το παραδέχθηκε δημόσια. Αλλά τώρα βγήκε και υπερασπίστηκε την κα Λοϊζου, την οποία προφανώς ήξερε από μικρή…

Ε λοιπόν, όταν η αγαπημένη μας Χαρούλα ασχολείται με την Πολιτική θα υφίσταται κριτική.

Κι όταν κάνει τη μία παπαριά μετά την άλλη, θα υφίσταται και αυστηρή κριτική.

Και «κανίβαλος» δεν είναι όποιος επικρίνει τη Χαρούλα.

«Κανίβαλος» είναι η ίδια η κα Λοϊζου που ζητάει από τα θύματα της 17 Νοέμβρη να σηκωθούν και να ζητήσουν συγγνώμη… από τους δολοφόνους τους – από τον Κουφοντίνα και τους αδελφούς Ξηρούς!

Και τη Χαρούλα, όσο και να μας «τη σπάει», δεν μπορούμε να την αντιπαθήσουμε. Γιατί πραγματικά την αγαπήσαμε από τη μουσική της (και γενικά από τη σεμνή παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια – για να είμαστε δίκαιοι).

Αλλά το άλλο «το ξινό τίποτε» που, χωρίς να έχει τα εφόδια – τα πνευματικά και ηθικά – πετιέται κάθε τόσο σαν… μη πω τι – και μας κουνάει το δάχτυλο, τρομάρα της, δεν την συμπαθούμε.

Μάλλον μας φέρνει κάτι προς αναγούλα να το πω;

σιχασιά να το πω;

άει σιχτίρ εσύ κι ο γρύλος σου να το πω;

Κάτι τέτοιο, αηδιαστικό, τέλος πάντων.

Το περίεργο βέβαια, είναι πως όλος αυτός ο παράγωγος θόρυβος που σηκώθηκε σε βάρος της Χαρούλας μαζί και η κατακραυγή κατά της «ξινής», εισπράχθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ!

(Χωρίς να φταίει ευθέως ο ΣΥΡΙΖΑ για όλα αυτά)

Κι έτσι ολοκληρώθηκε η καταστροφή…

Κι ύστερα άρχισαν οι… «πόρτες»!

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έφαγε πόρτα από τον Γιαννάκη!

Θυμάστε που τον είχαν προαναγγείλει «μετά βαϊων και κλάδων»;

Τέρμα ο Γιαννάκης – τους το ξέκοψε.

Έφαγαν πόρτα όμως, ακόμα κι από τη Ρεπούση. Η οποία, καθώς έχει και «ειδικότητα» σχετικώς, είδε το …«συνωστισμό» στο ψηφοδέλτιο – από τον ανάποδη, όμως, όλοι τρέχουν να… φύγουν – και την έκανε κι αυτή.

Κι ύστερα ανακοινώθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ η υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη στο Ευρω-ψηφοδέλτιο.

Κι ήλθε κι έδεσε το γλυκό…

Και βγήκε ο σημερινός ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κούλογλου (που κατά βάθος είναι σε κατάθλιψη, γιατί ο Πέτρος κινδυνεύει να αφήσει τον ίδιο απ’ έξω), να μας πει, πως όποιος αποδοκιμάζει την υποψηφιότητα Κόκκαλη εφαρμόζει, λέει, την φασιστική λογική περί «οικογενειακής ευθύνης»…

Δεν κατάλαβα; Πώς το είπατε αυτό;

Τον Πέτρο Κόκκαλη δεν τον επικρίνουμε για κάτι που έκανε ο μπαμπάς του, Σωκράτης (από πού να πρωταρχίσουμε, άλλωστε…)

Ο Πέτρος Κόκκαλης, ο ίδιος, αναδείχθηκε και παραμένει ως σήμερα μέλος των επιχειρήσεων του μπαμπά του, που έχουν ταυτιστεί με τη διαπλοκή.

Αν υπήρξε διαπλοκή (λέμε ΑΝ γιατί είμαστε «ευγενείς»), τότε ο Πέτρος Κόκκαλης είναι ο ίδιος απολύτως ταυτισμένος μαζί της.

Κι αν πάλι δεν υπήρξε διαπλοκή, τότε δεν υπάρχει θέμα – από πού προκύπτει η «οικογενειακή ευθύνη»;

Πάντως ο τύπος του ΣΥΡΙΖΑ – και το ίδιο το Documento – είχαν κατ’ επανάληψιν ταυτίσει τον Κόκκαλη και τις επιχειρήσεις του (όπου δουλεύει ο γιός του) με τη ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

Κάποτε…

Τα τελευταία χρόνια βέβαια, ο ΣΥΡΙΖΑ αγκάλιασε τη διαπλοκή και εκείνη τον αγκάλιασε επίσης. Οπότε έτσι σφιχταγκαλιασμένοι κι οι δύο, ξεφύτρωσε τελικά και ο Πέτρος στο ευρωψηφοδέλτιο…

Το αστείο εδώ είναι πως στους ΣΥΡΙΖΑίους κακοφάνηκε αυτή η «ταύτιση» με εμβληματικά πρόσωπα της διαπλοκής.

Τώρα το κατάλαβαν κι αυτοί…

«Σαΐνια», έτσι;.

Μας είπαν κι άλλα…

Ότι ο Πέτρος Κόκκαλης, λέει προσέφερε πολλά στο «προσφυγικό».

Ποιο προσφυγικό, παιδιά;

Στο λαθρομεταναστευτικό εννοούν…

Δηλαδή, ήταν από εκείνους που χειροκρότησαν το άνοιγμα των συνόρων, απ’ όπου πέρασαν εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, σάρωσαν την Ευρώπη, προκάλεσαν ραγδαία άνοδο της ακροδεξιάς παντού, πέρασαν μαζί και κάμποσοι τζιχαντιστές που πήγαν κι έβαλαν βόμβες σε Ευρωπαϊκές πόλεις (με δεκάδες νεκρούς) κι ύστερα μας έκλεισαν οι Ευρωπαίοι προσωρινά τα σύνορα και τους μάντρωσαν στα hot spots στα νησιά μας, όπου ζουν υπό τις πιο απάνθρωπες συνθήκες…

Κι όπου εκδίδονται και βιάζονται κάθε βράδυ νεαρές γυναίκες και μικρά παιδιά.

Και κανείς κερατάς δεν κάνει τίποτε…

Πήγε ο κύριος Πέτρος Κόκκαλης σε κανένα hot spot να δει τα «κατορθώματά» των φίλων του;

Μόνο μας μιλάει για «μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων»…

Ποιος; Ο Πέτρος Κόκκαλης!

Μην ξεράσω…

(Τελικά έκανε λάθος: υπάρχει κάτι πιο αηδιαστικό από την «ξινή»)

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video