ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας επισκέφθηκε την Πέμπτη 28/3 ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης.
Συνοδευόμενος από το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου και υποψήφιο του συνδυασμού
Δικαίωμα για νέα Βέροια  Δημήτρη Τσανακτσίδη, ο κ. Παπαγιάννης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την Πρόεδρο, Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου και άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τα προβλήματα που απασχολούν τους εμπόρους της πόλης, να ακούσει τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για την αναγέννηση της αγοράς της Βέροιας, τη στήριξη καταστηματαρχών και εμπόρων.
Ο κ. Παπαγιάννης τόνισε πως από τις πρώτες κινήσεις της νέας δημοτικής αρχής θα είναι η λήψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών για την ενθάρρυνση και την προστασία της τοπικής επιχειρηματικότητας. «Σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς θα συνδράμουμε στον αγώνα των επαγγελματιών και εμπόρων ώστε να δώσουμε πολύτιμες ανάσες στην αγορά της Βέροιας που δοκιμάζεται από την οικονομική στενότητα και την έλλειψη ρευστότητας», σημείωσε ο κ. Παπαγιάννης και προσέθεσε: Είμαι βέβαιος, πως θα οικοδομήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και αρμονικής συνεργασίας με τον κόσμο της αγοράς προωθώντας μια δέσμη μέτρων που θα αφορούν το κυκλοφοριακό, τις θέσεις στάθμευσης, το ωράριο φορτοεκφόρτωσης, την αύξηση του τουριστικού ρεύματος, την επέκταση επιτυχημένων θεσμών (λευκές νύχτες), την ενίσχυση των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ο Σύλλογος. Στόχος μας, η επανεκκίνηση της επιχειρηματικότητας στον τόπο μας, η τόνωση της αγοράς εργασίας. Διαβεβαίωσα την κυρία Πρόεδρο, ότι στο πρόσωπο μου οι άνθρωποι της αγοράς θα έχουν έναν φίλο και σύμμαχο. Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, θα δώσουμε ζωή στον τόπο μας» Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα.
Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video