ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΩΝ" ΔΗΜΩΝ

"Έχω επανειλημμένα προτείνει την ανάδειξη και των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου μας από τη δημοτική αρχή. Σε όλες μας τις επισκέψεις ακούμε τα δικαιολογημένα παράπονα των δημοτών μας για την καθαριότητα, για την ασφάλεια, για τα αδέσποτα, για την έλλειψη επαρκών δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, για την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. Θέλω να καταστήσω σαφές πως αυτή η κατάσταση θα ανατραπεί, για τη δημοτική μας παράταξη δεν υπάρχουν παιδιά και
αποπαίδια. Από την 1η Σεπτεμβρίου αναβαθμίζουμε τη λειτουργία των δημαρχιακών κτιρίων στις έδρες των πρώην καποδιστριακών δήμων που με την εφαρμογή του Καλλικράτη ενώθηκαν με το δήμο Βέροιας. Οι πολίτες του Δήμου δεν χρειάζονται δήμαρχο- επισκέπτη των τοπικών κοινοτήτων σε γιορτές και πανηγύρια. Δεσμεύομαι ότι ως Δήμαρχος θα εργάζομαι εκεί τουλάχιστον τέσσερις  ημέρες κάθε μήνα, εκ περιτροπής, όχι μόνον ως κίνηση βαθύτατου θεσμικού και συμβολικού χαρακτήρα αλλά με ουσιαστική επιδίωξη την πρακτική αναβάθμιση των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Βέροιας. Στόχος μας είναι να συνεργάζομαι αποτελεσματικότερα εκ του σύνεγγυς με κάθε τοπικό συμβούλιο για την επίλυση των προβλημάτων της κάθε περιοχής σε ζητήματα μεγάλα και σε ζητήματα καθημερινότητας. Στο σχεδιασμό του ανεξάρτητου συνδυασμού «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» είναι ακόμη η διεξαγωγή συνεδριάσεων μηνιαίως με τους αρμόδιους αντιδημάρχους και τα τοπικά συμβούλια για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων.
Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να δίνουμε όπου είναι εφικτό άμεσα λύσεις,  να βιώσουν όλοι οι πολίτες το διαρκές ενδιαφέρον της διοίκησης του δήμου, πως δεν είμαστε απόντες από την καθημερινότητα τους.
Όλοι οι δημότες έχουμε δικαίωμα για μια νέα Βέροια και θα το διεκδικήσουμε!"

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video