ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Ελληνορωσικές εμπορικές σχέσεις: διευρύνοντας επιχειρηματικούς ορίζοντες και εξαγωγικές πρακτικές»

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει διήμερο συνέδριο στη Θεσσαλονίκη με θέμα: «Ελληνορωσικές εμπορικές σχέσεις: διευρύνοντας επιχειρηματικούς ορίζοντες και εξαγωγικές πρακτικές»

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 8 έως και την Τρίτη 9 Απριλίου 2019, στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL, στη Θεσσαλονίκη.

Στόχοι του συνεδρίου είναι να πραγματοποιηθούν:
  • Ουσιαστικές εμπορικές επαφές επιχειρηματιών.
  • Συναντήσεις εμπειρογνωμόνων για θέματα πιστοποιήσεων, εξαγωγικών διαδικασιών, διατραπεζικών συναλλαγών, εκτελωνισμών, μεταφορών και αποθήκευσης.

 Θεματολογία
  • Δομές Υποστήριξης των Διμερών Εμπορικών σχέσεων από Ελληνικούς και Ρωσικούς Δημόσιους και Ιδιωτικούς Οργανισμούς και Επιχειρήσεις
  • Ελληνορωσικές εμπορικές σχέσεις και δυνατότητες ανάπτυξης τους μέσα από την ουσιαστική γνώση των εμπορικών πρακτικών, των διατραπεζικών συναλλαγών, των δικτύων μεταφοράς και των τελωνειακών διαδικασιών των δύο χωρών

Προσκεκλημένοι

Εκπρόσωποι της Ελληνικής και της Ρωσικής Κυβέρνησης.

Διοικητικά στελέχη της Ρωσικής και της Ελληνικής Κυβέρνησης, αρμόδια για θέματα μεταποίησης, εμπορίου, μεταφορών και τελωνειακών διαδικασιών.

Επαγγελματικοί Φορείς  - Επιμελητήρια και από τις δύο χώρες των βιομηχανιών, βιοτεχνιών, εμπορικών επιχειρήσεων, μεταφορέων, εκτελωνιστών κλπ.

Ιδιοκτήτες και εκπρόσωποι και από τις δύο χώρες βιομηχανιών, βιοτεχνιών, εμπορικών επιχειρήσεων, μεταφορέων, εκτελωνιστών κλπ.

Το Συνέδριο τελεί Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Γενικού Προξενείου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη και του Οργανισμού Enterprise Greece

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του Συνεδρίου γίνεται με πρωτοβουλία του Παραρτήματος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στη Θεσσαλονίκη, που ιδρύθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2018 και Πρόεδρος του είναι ο κ. Παντελής Σκαρλάτος.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video