ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πολάκης σε Στουρνάρα: Παραιτήσου!

Πολάκης σε Στουρνάρα: Παραιτήσου!

Ο Παύλος Πολάκης «χτύπησε» ξανά με αφορμή την υπόθεση με δάνειο επιτελικού στελέχους της Τράπεζας της Ελλάδας. Με βραδινή ανάρτησή του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας καλεί τον διοικητή της ΤτΕ να παραιτηθεί και του… προτείνει γιατρούς στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Την παραίτηση Στουρνάρα, ο Παύλος Πολάκης τη ζητά για τη ρύθμιση για τα «κόκκινα δάνεια», η οποία ψηφίζεται στη Βουλή σήμερα. Η κυβέρνηση, όπως έγραψε χθες το newsit.gr, θεωρεί πως ο Γιάννης Στουρνάρας «πολέμησε» τη συμφωνία με τους δανειστές για το θέμα.

Στο υστερόγραφο της ανάρτησής του, ο Παύλος Πολάκης γράφει χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον Γιάννη Στουρνάρα: «Το κείμενο της παραίτησης σου, τώρα που ψηφίζεται η ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια που πολέμησες τόσο, το έχεις σκεφτεί ή το έχεις ετοιμάσει κιόλας;».

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση με το δάνειο του στελέχους της Τράπεζας της Ελλάδας, ο Παύλος Πολάκης κατηγορεί τον Γιάννη Στουρνάρα για… διήμερη «αφωνία» και μιλά για «δεύτερο 24ωρο προφανέστατου εξευτελισμού του αρχιτραπεζίτη μας».

Και στη συνέχεια του συστήνει… γιατρούς φίλους του στο Κρατικό της Νίκαιας, τους οποίους καλεί τον Γιάννη Στουρνάρα να επισκεφτεί «αν δεν φοβάστε να πάτε στις λαϊκές συνοικίες της Β’ Πειραιά».

«Κύριε Στουρνάρα: Αν το πρόβλημα είναι στις φωνητικές χορδές σας και δεν μπορείτε να υπαγορεύσετε την απάντηση, την ανακοίνωση, τη δήλωση, έχω ένα εξαιρετικό ΩΡΛ φίλο, στο Κρατικό της Νίκαιας. (… ) Αν το πρόβλημα είναι γιατί τρέμουν τα χέρια σας, από την οργή ή τη θλίψη σας που ασκήθηκε δίωξη στο στενότερο σας συνεργάτη στην Τράπεζα της Ελλάδας (…) σας ενημερώνω, λοιπόν, πως και η ορθοπεδική και η νευρολογική Κλινική του Κρατικού της Νίκαιας έχει εξαιρετικούς γιατρούς!».

 

Πηγή:newsit.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video