ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

To Camp Nou είναι το πρώτο γήπεδο στην Ευρώπη με εσωτερική κάλυψη 5G!

To Camp Nou είναι το πρώτο γήπεδο στην Ευρώπη με εσωτερική κάλυψη 5G!

To Camp Nou είναι το πρώτο γήπεδο στην Ευρώπη με κάλυψη 5G!

  «Χάρη στην τεχνολογία 5G, θα επιτρέπεται στους φιλάθλους που παρακολουθούν τους αγώνες από το σπίτι τους, να απολαμβάνουν  το παιχνίδι στο σπίτι σαν να ήταν στο Camp Nou», είπε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου κατά τη σχετική παρουσίαση.

«Για την Μπαρτσελόνα είναι πολύ μεγάλη υπερηφάνεια ότι το Camp Nou είναι το πρώτο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Ευρώπη με εσωτερική κάλυψη 5G. Το Camp Nou είναι το μεγαλύτερο γήπεδο στην Ευρώπη. Μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από 90.000 θεατές. Όταν το Espai Barca είναι πραγματικότητα, θα έχει χωρητικότητα 105.000. Χάρη στη συμφωνία με τη  GSMA, με τη συμμετοχή της Telefonica, έχουμε θέσει το Camp Nou ως εργαστήριο καινοτομίας. Στη διάθεση της πιο προηγμένης τεχνολογίας στην κινητή τηλεφωνία, το 5G», πρόσθεσε.

Ο Εμίλιο Γκαγιό, πρόεδρος της Telefonica Spain, ανέφερε ότι με αυτόν τον τρόπο «οι νέες γενιές θα βιώσουν τα αθλήματα με διαφορετικό τρόπο».

Χάρη στις κάμερες των 360 στο Camp Nou, θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία  μετάδοσης σε οποιονδήποτε θεατή είναι στο σπίτι, μέσω της χρήσης γυαλιών εικονικής πραγματικότητας. Αυτό θα επιτρέπει στους οπαδούς να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την άποψη που προτιμούν. Και με τον ήχο του περιβάλλοντος.

Η Μπαρτσελόνα σημείωσε επίσης ότι «η τεχνολογία 5G διευκολύνει επίσης τη μεταφόρτωση ροών βίντεο μεταξύ 30 Mbps και έως 200 Mbps».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video