ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το ανθρώπινο λάθος που δημιούργησε τη Πύλη της Κολάσεως

Το Τουρκμενιστάν δεν είναι από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τους ταξιδιώτες. Αποτελεί έναν άγνωστο προορισμό για την πλειοψηφία του κόσμου. Όμως ένα τυχαίο γεγονός, δημιούργησε έναν εντυπωσιακό κρατήρα που προσελκύει εκατομμύρια κόσμου κάθε χρόνου.

Στην έρημο Καρακούμ, εργάτες στην προσπάθεια τους για εξόρυξη πετρελαίου, δημιούργησαν μια τεράστια τρύπα που αποκάλυψε ένα εντυπωσιακό θέαμα. Το έδαφος κατέρρευσε και βγήκαν στην επιφάνεια δηλητηριώδη αέρια. Οι επιστήμονες για να αποτρέψουν την εξάπλωση του αερίου, έδωσαν εντολή να κάψουν τη περιοχή. Όμως τα δηλητηριώδη αέρια, ήταν φυσικό αέριο και το απότελεσμα άφησε άφωνους τους πάντες.

Ο κρατήρας μετατράπηκε σε κόλαση, η φωτιά ήταν αδύνατο να σβήσει και εδώ και 46 χρόνια η φωτιά συνέχιζει να καίει με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ενώ αρχικά είχε σχεδιαστεί επιχείρηση για να σφραγίσουν τον κρατήρα, όταν είδαν την προσέλευση των τουριστών στη περιοχή, αποφάσισαν να το αφήσουν ανοιχτό, και να το εκμεταλλευτούν οικονομικά. Έτσι η άγονη έρημος έχει μετατραπεί σε ένα τουριστικό θέρετρο με τα κέρδη από τους επισκέπτες να ανέρχονται σε εκατομμύρια ευρώ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video