ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Super League: Το παιχνίδι του Χαριλάου σε πρώτο πλάνο

Super League: Το παιχνίδι του Χαριλάου σε πρώτο πλάνο

Το κυρίως  πιάτο της 9ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League πραγματοποιείται σήμερα. Ξεχωρίζει για πολλούς λόγους το ματς Άρης Ολυμπιακός στο Χαριλάου.

Τα ντέρμπι αυτής της έννατης αγωνιστικής πραγματοποιήθηκαν χθες, Σάββατο 3/11. Αρχικά, ο πρώτος στη βαθμολογία ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο Περιστέρι, τον δεύτερο Ατρόμητο. Ένα ντέρμπι κορυφής που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Ο «Δικέφαλος» θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη αν προσπαθούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, από το να περιμένει να διατηρήσει το προβάδισμα του απέναντι στον πολύ καλό Ατρόμητο.

Την ισοπαλία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί βαθμολογικά η ΑΕΚ, που στο ντέρμπι της Αθήνας στο ΟΑΚΑ, ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Παναθηναϊκό. Το αποτέλεσμα αδικεί τους πράσινους που ήταν ξεκάθαρα ανώτεροι από τους αντίπαλους τους και η ισοπαλία τους αφήνει γλυκόπικρη γεύση, μιας και ήταν πολύ κοντά στο να κερδίσουν ένα σημαντικό τρίποντο.

Έτσι λοιπόν ο Ολυμπιακός έχει σήμερα την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή, αν ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη στο Χαριλάου. Ο Μαρτίνς έχει τελικά στην αποστολή τον Χασάν, σε περίπτωση που θέλει να τον εντάξει στην εξίσωση που θα του λύσει την επιθετική δυστοκία. 

Ο Άρης από την πλευρά του μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα που έχουν φέρει τριγμούς στο προτζεκτ, χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να πείσει πρώτα τον εαυτό του και τους οπαδούς του ότι μπορεί να σταθεί απέναντι στις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος.

Στο αρρωστημένο περιβαλλον του ελληνικού πρωταθλήματος, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα εγείρει αμφιβολίες για το πόσο ανταγωνιστικός θα παρουσιαστεί ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως μην ξεχνάμε ότι οι κίτρινοι χρειάζονται πολύ τη νίκη γιατί έχουν μείνει πίσω βαθμολογικά, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός δεν έχει δείξει ως τώρα ότι μπορεί να «σκοτώσει» εύκολα τον όποιο αντίπλο, ειδικά μέσα σε μία καυτή έδρα.

 

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video