ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δώρο στον Μάρκεθ η νίκη στην Μαλαισία καθώς έπεσε ο Ρόσι...

Δώρο στον Μάρκεθ η νίκη στην Μαλαισία καθώς έπεσε ο Ρόσι...

Μεγάλη εμφάνιση του Βαλεντίνο Ρόσι που οδήγησε τον αγώνα μέχρι να.... πέσει κάνοντας δώρο στον Μάρκεθ μια ανέλπιστη νίκη. Στην 2η θέση ο Ρινς και 3ος ο Ζαρκό.

Από την εκκίνηση ο Βαλεντίνο Ρόσι έδειξε πως μπορούσε να νικήσει. Ξεκίνησε εξαιρετικά πέρασε πρώτος και έμεινε εκεί ακόμα και 4 γύρους πριν το τέλος του αγώνα. Ο Ζαρκό κόλλησε πίσω του στους πρώτους γύρους, ενώ ο πολύς Μαρκ Μάρκεθ άρχισε αργά αλλά σταθερά, να περνά κάθε έναν οδηγό που έβρισκε εμπρός του.

Όταν μάλιστα πέρασε τον Ιανόνε, είχε ένα στιγμιαίο γλύστρημα, ο Ιανόνε τρόμαξε υπό κλίση, έκλεισε το γκάζι και πάτησε λίγο φρένο με αποτέλεσμα να πέσει και να καταστραφεί ο αγώνας του. Ο Μάρκεθ έφτασε και πέρασε τον Ζαρκό νωρίς και οι 3 πρώτοι έκαναν σύντομα μια διαφορά 3 δευτερολέπτων από τους υπόλοιπους σε έναν δικό τους αγώνα.

Για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν έγινε κάτι το συνταρακτικό. Ο Ρινς με τον Βινιάλες κέρδιζαν θέσεις, ενώ ο Ντοβιτσιόζο έδειχνε πως δεν βρισκόταν στην μέρα του...

Στους τελευταίους γύρους το ενδιαφέρον μεγάλωσε. Ο Ζαρκό το παράτησε και έδειχνε να συμβιβάζεται με την 3η θέση και έτσι οι Ρόσι-Μάρκεθ εξαφανίστηκαν εμπρός. Με τον αγώνα να πλησιάζει στο τέλος του, το ενδιαφέρον είχε στραφεί στο αν θα μπορούσε ο Μάρκεθ να περάσει τον Ρόσι στους τελευταίους γύρους.

Δεν χρειάστηκε. Ο Ρόσι έκανε έναν κακό υπολογισμό, πλάγιασε παραπάνω από ότι χρειαζόταν και σε συνδυασμό με τα φθαρμένα του ελαστικά έπεσε με λίγα χιλιόμετρα χαρίζοντας ουσιαστικά την νίκη στον Μάρκεθ! Ο Ρόσι σηκώθηκε και συνέχισε αλλά απλώς τερμάτισε 18ος...

Στους επόμενους γύρους ο Μάρκεθ πήγε συντηρητικά και ο Ρινς πλησίαζε τον Ζαρκό με καταιγιστικό ρυθμό.

Στον τελευταίο γύρο ο Ρινς έφτασε και πέρασε τον Ζαρκό που πλέον δεν είχε ελαστικά και έτσι πήρε μια πανάξια 2η θέση.

Τελική τριάδα, ο Μάρκεθ 1ος με χαρακτηριστική άνεση και ευκολία, ο Ρινς 2ος και ο Ζαρκό 3ος.

Με την νίκη του Μάρκεθ, η Honda κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα κατασκευαστών.

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video