ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το δημοσίευμα-βόμβα που οδήγησε στο διαζύγιο τον «Mr Survivor»

Έντονες φήμες περί απιστίας της πρώην κυρίας Ιλιτζαλί κυκλοφορούν στη γειτονική Τουρκία. Το... μπουρλότο έβαλε η εφημερίδα «Χουριέτ» αφήνοντας υπονοούμενα ότι η Σεϊμά Σούμπασι συνδέεται ερωτικά με τον 28χρονο κούκλο ηθοποιό και μοντέλο Τσατάι Ουλούσοϊ.
Η αναπάντεχη είδηση έγινε αμέσως νούμερο 1 κουτσομπολιό στη χώρα, με τις πρώτες πληροφορίες να διαρρέουν λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συναινετικού διαζυγίου της με τον «Mr Survivor» Ατζούν Ιλιτζαλί.



Τα χαμόγελα της Μις Τουρκία 2008 έξω από το δικαστικό μέγαρο -ενώ όλοι περίμεναν ότι θα ήταν τουλάχιστον στενοχωρημένη- προκάλεσαν την περιέργεια των δημοσιογράφων που ανέλαβαν δράση.Τα «καυτά» νέα κάνουν ήδη τον γύρο των media της χώρας με τα πάνελ στις lifestyle εκπομπές να έχουν πάρει... φωτιά και τους celebrities να παρακολουθούν ξαφνιασμένοι τα γεγονότα. Η Σεϊμά, μπροστά σε αυτήν τη... χιονοστιβάδα των εξελίξεων, πέταξε την Τρίτη για το Μαϊάμι παρέα με την κόρη της Μελίσα -καρπό του έρωτά της με τον ζάμπλουτο Τούρκο καναλάρχη- προκειμένου να κοπάσει ο θόρυβος.

Ο άντρας που φέρεται ότι έχει κλέψει την καρδιά της είναι πασίγνωστος ηθοποιός και μοντέλο στην Τουρκία. Η ερωτική του ζωή περιγράφεται από τα περιοδικά της χώρας ως θυελλώδης και όλες οι σχέσεις του ήταν με γυναίκες από τον χώρο του θεάματος.



Πηγή: espresso

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video