ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δελτίο τύπου: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ.

Αναφορικά με την έλευση του χειμώνα και το κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει τη χώρα, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ραγδαία επιδείνωση του καιρού σε όλη τη χώρα και ειδικότερα στη Μακεδονία απαιτεί την ενεργοποίηση όλων των αρμόδιων υπηρεσιών ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα ενδεχόμενες δυσάρεστες επιπτώσεις από την πιθανή κλιμάκωση των καιρικών φαινομένων.
Απαιτείται η διαρκής επαγρύπνηση όλων των συναρμοδίων υπηρεσιών και των υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας, ώστε σε συνεργασία με όλους τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς να συγκροτηθεί ένα ισχυρό πλέγμα πολιτικής προστασίας, με σοβαρή προετοιμασία, υπευθυνότητα και συντονισμό της αιρετής διοίκησης. Ολιγωρία και ωχαδελφισμός πρέπει να σβηστούν από το λεξιλόγιο και την πρακτική κάποιων καλοβολεμένων αιρετών. Στο παρελθόν ζήσαμε απίστευτες και επικίνδυνες καταστάσεις εξαιτίας της έλλειψης υπεύθυνων και σοβαρών μέτρων πρόνοιας. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση ο Δήμος Βέροιας να μείνει ανοχύρωτος, να παραλύσει.
Οφείλουμε να προστατέψουμε τους δημότες μας και τις περιουσίες τους, να αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να διαχειριζόμαστε δύσκολες και κρίσιμες καταστάσεις. Εύχομαι, ελπίζω και θα αγωνιστώ για μια αιρετή διοίκηση που δεν θα στηρίζεται σχεδόν μόνο στο φιλότιμο και την αυτοθυσία κάποιων, συνήθως των εργαζόμενων, αλλά και στον ορθό, προληπτικό και συντονισμένο σχεδιασμό όλων των συναρμοδίων με ταυτόχρονη απαίτηση και διασφάλιση όλων των απαραίτητων υλικοτεχνικών μέσων που θα μας κάνουν ακλόνητους από τις συνέπειες των ακραίων καιρικών φαινομένων, όπως εξάλλου είναι αυτονόητο σε κάθε πολιτισμένη και σοβαρή κοινωνία».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video