ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι επτά καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας

Οι επτά καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας

Η συντακτική ομάδα του thesspress.gr επιλέγει τις καλύτερες φωτογραφικές αποτυπώσεις στιγμών της εβδομάδας που πέρασε, τόσο με κριτήριο αισθητικό, όσο και με συναισθηματικό.

Οι φωτογραφίες παρατίθενται με τυχαία σειρά και εσείς μπορείτε στα σχόλια να μας πείτε ποια είναι αυτή που σας άρεσε περισσότερο. Επιπλέον, μπορείτε να μας στείλετε στο info@thesspress.gr δικές σας φωτογραφίες που πιστεύετε ότι θα μπορούσαν να μπουν στη συγκεκριμένη επιλογή.

EPA/NASA/WENDY STENZEL/DANIEL RUTTER

Στην παραπάνω φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η NASA, απεικονίζεται ο διάσημος «κυνηγός εξωπλανητών» της, το τηλεσκόπιο Kepler. Το Kepler αποσύρεται λόγω εξάντλησης των καυσίμων του σε ασφαλή τροχιά μακριά από τη Γη. Αφήνει πίσω του ως κληρονομιά την ανακάλυψη περίπου 2.600 εξωπλανητών στα εννέα χρόνια ζωής του.

 

EPA/Mario Guzman

Στιγμιότυπο από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Μεξικού κατά τη διάρκεια του εορτασμού της «Ημέρας των Νεκρών», όπου και πραγματοποιούνται τελετές και εορτασμοί προς τιμήν των φίλων και συγγενών που έφυγαν από αυτόν τον κόσμο και πέρασαν στον επόμενο.

 

EPA/ETIENNE LAURENT

Γυναίκα περιηγείται ανάμεσα από εκθέματα που αποτελούν μέρος της εικαστικής εγκατάστασης του Ιάπωνα αρχιτέκτονα Tsuyoshi Tane και τα οποία εκτίθενται στο Παρίσι. Τα εκθέματα έχουν ως θέμα τους την τεχνική Furoshiki. Το Furoshiki είναι ένα παραδοσιακό χαρτί περιτυλίγματος που χρησιμοποιείται από το 13ο αιώνα, με τους ιάπωνες να το χρησιμοποιούν σε διάφορες αισθητικές εκφάνσεις.  

 

Άνδρας από τη φυλή Ροχίνγκια στη Μιανμάρ, παλεύει με τα κύματα προκειμένου να ρίξει τα δίχτυα του. 

 

Το κέρατο του ρινόκερου είναι πολύτιμο στην Αφρική λόγω της εσφαλμένης πεποίθησης ότι μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο. Πολλά ζώα του είδους μένουν χωρίς κέρατο και αναγκαστικά δέχονται την φροντίδα των ειδικών.

 

EPA/SANJEEV GUPTA

Χριστιανοί στην Ινδία επισκέφτηκαν στις 2 Νοεμβρίου νεκροταφεία της χώρας ώστε να αποτίσουν φόρο τιμής στους νεκρούς τους, για τον εορτασμό της «Ημέρας των Ψυχών».

 

EPA/MIGUEL GUTIERREZ

19 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους τα τελευταία δύο χρόνια στο μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της χώρας στο Καράκας της Βενεζουέλας, λόγω υπολειτουργίας της νεφρολογικής μονάδας. Στην εικόνα εμφανίζονται τα ονόματα των παιδιών αυτών κατά τη διάρκει διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο José Manuel de los RÃos, όπου η συγκεντρωμένοι ζήτησαν από το Νικολάς Μαδούρο να συνεχίσει το πρόγραμμα μεταμοσχεύσεων που έχει διακοπεί εδώ και 17 μήνες.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video