ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απέλαση τζιχαντιστών από προσφυγικούς καταυλισμούς στην Ελλάδα!

Απέλαση τζιχαντιστών από προσφυγικούς καταυλισμούς στην Ελλάδα!

Έως και 120 ύποπτα μέλη του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους που βρίσκονταν σε προσφυγικούς καταυλισμούς στην Ελλάδα έχουν απελαθεί από τις ελληνικές αρχές από το Μάρτιο του 2016 και μετά, όταν υπεγράφη η συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας για τους πρόσφυγες, σύμφωνα με δημοσίευμα των Times.

«Ύποπτα στοιχεία ή άτομα που συνδέονταν μαζί τους έχουν εισέλθει στη χώρα, προσποιούμενοι τους πρόσφυγες. Αλλά καταφέραμε να τους συλλάβουμε και να τους απελάσουμε στην Τουρκία. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε», δηλώνει στη βρετανική εφημερίδα ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας.

Η ανταποκρίτρια των Times αναφέρει πως πολλοί από τους απελαθέντες είχαν συλληφθεί πέρυσι, αφού είχαν προσπαθήσει να μπουν στη χώρα παρανόμως από τα χερσαία σύνορα με την Τουρκία.

Ο ίδιος αξιωματούχος δηλώνει: «Υπάρχει συνεχής ροή πληροφοριών από ευρωπαϊκές αστυνομικές υπηρεσίες και από διεθνείς υπηρεσίες πληροφοριών ασφαλείας, ενώ επίσης έχουμε αρκετούς ανθρώπους επιτόπου και πολλούς μηχανισμούς για διενέργεια ελέγχων υπόπτων».

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι το 2015 δύο από τους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Bataclan του Παρισιού είχαν φτάσει στη Γαλλία μέσω Ελλάδας, προσποιούμενοι τους πρόσφυγες ως κάτοχοι πλαστών συριακών διαβατηρίων.

Στατιστικά στοιχεία που επικαλείται η εφημερίδα δείχνουν ότι 924 πρόσφυγες στη Μόρια έχουν συλληφθεί για διαφορά αδικήματα, όπως διακίνηση ναρκωτικών και διάθεση πλαστών διαβατηρίων.

Υπογραμμίζεται επίσης ότι οι ίδιοι οι πρόσφυγες στη Μόρια λένε πως ο καταυλισμός έχει γίνει γόνιμο έδαφος για τον ISIS, που φέρεται να έχει «καταλάβει τον έλεγχο και αξιοποιεί την ανεξέλεγκτη βία μεταξύ Σύρων και Κούρδων


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video