ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παρακαλούμε, να περάσει ο επόμενος - Ο ΠΑΟΚ στα play off του Champions League αφού "καθάρισε και την Σπαρτάκ Μόσχας!

Και τώρα, η Μπενφίκα!
Ο ΠΑΟΚ στάθηκε όρθιος στη Μόσχα και αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ με τη Σπαρτάκ, με αποτέλεσμα να προκριθεί στα play off του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης λόγω της νίκης του με 3-2 στην Τούμπα. Οι Ρώσοι αγωνίστηκαν από το 33’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λουίς Αντριάνο.

Οι «ασπρόμαυροι» μπορεί να μην πέτυχαν γκολ, όπως το έκαναν στα τρία φετινά επίσημα ματς πέτυχαν, όμως, τον στόχο τους, επιστρατεύοντας το μυαλό και την εμπειρία τους. Ισορροπημένο ήταν το μισάωρο της αναμέτρησης, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει σταδιακά έδαφος στον αγωνιστικό χώρο, μετά τα πρώτα λεπτά, να αμύνεται αποτελεσματικά και να απειλεί με αντεπιθέσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το 23' ο «Δικέφαλος» χρεώθηκε με μόλις ένα φάουλ και ήταν αυτός που δημιούργησε πρώτος τις ουσιαστικότερες προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ.

Στο 10', ειδικότερα, ο Πρίγιοβιτς «έπιασε» μακρινό σουτ, σε κίνηση, ο Μαξιμένκο μπλόκαρε, όπως έπραξε ο τερματοφύλακας της Σπαρτάκ και στο 15', μετά από κεφαλιά του Μάτος. Στο 26' οι Ρώσοι βρήκαν δοκάρι, ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Φερνάντο, με το κεφάλι του Κάνιας να παρεμβάλλεται στην πορεία της μπάλας. Φάση που έδωσε το έναυσμα στους γηπεδούχους να αρχίσουν να πιέζουν περισσότερο τους «ασπρόμαυρους».

Ο... αέρας, ωστόσο, για τη Σπαρτάκ κόπηκε, άμεσα. Στο 33' ο Κρέσπο έπεσε στο έδαφος, μετά από αγκωνιά του Λουίς Αντριάνο. Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ έδειξε τα... πειστήρια της δράσης του αντιπάλου του στον διαιτητή, ο οποίος και απέβαλε, με κόκκινη κάρτα, τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Ο τελευταίος έφυγε φανερά εκνευρισμένος για τα αποδυτήρια, με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να προκαλέσουν ένταση, στην πορεία, προκειμένου να αποκαταστήσουν αριθμητική ισορροπία για τις ομάδες. Αποδεικτικό της πρόθεσής τους αποτέλεσε το σκηνικό που δημιουργήθηκε στο 35', μετά από φάουλ που κέρδισε ο Ελ Καντουρί, με τους ποδοσφαιριστές και από τις δύο πλευρές, να βρίσκονται σε ολιγόλεπτη σύρραξη.

Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία να προηγηθεί, με τον Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός ήταν άστοχος, από κοντά στη μικρή περιοχή, με κεφαλιά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Δραστήριες αμφότερες οι ομάδες, στις δύο εστίες, στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, με τον ΠΑΟΚ να χάνει απίστευτη, τριπλή, ευκαιρία, για να σκοράρει στο 54'. Ηταν η φάση διαρκείας μπροστά στον Μαξιμένκο, αρχικά ο Πέλκας, μετά ο Πρίγιοβιτς και ελάχιστα αργότερα ο Ουάρντα, δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Δυο «βολίδες» του Πέλκα, στο 66' και στο 68', εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Μαξιμένκο. Στο 69' η Σπαρτάκ, με αντεπίθεση, έχασε ευκαιρία με τον Ζε Λουίς (άουτ), με τον Ζόμπνικ αργότερα (71', 76'), να μη βρίσκει, επίσης, στόχο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο της μάχης, οι Ρώσοι πίεσαν περισσότερο, δεν μπόρεσαν, εντούτοις, να παραβιάσουν τα καρέ του Πασχαλάκη, με τον ΠΑΟΚ, να χάνει ευκαιρία για γκολ, στο 85', με τον Λημνιό.

Σπαρτάκ Μόσχας (Καρέρα): Μαξιμένκο, Εσένκο, Ζιγκό, Ζίγκια, Κομπάροφ (76’ Μελχαρέχο), Γκλουσακόφ, Φερνάντο (62’ Σαμέντόφ), Ζόμπνιν, Τασάεφ (46’ Ζε Λουίς), Λουίς Αντριάνο, Πρόμες.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια (64’ Χατσερίντι), Μαουρίσιο, Κάνιας, Λημνιός, Ελ Καντουρί (46’Ουάρντα), Πέλκας (79’ Σάχοφ), Πρίγιοβιτς.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video