ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ρωσίδα σκότωσε με τσεκούρι την έφηβη κόρη της γιατί ήταν αντιδραστική

Η δράστης ομολόγησε την πράξη της ενώ χωρίς να μετανιώνει δήλωσε στους εμβρόντητους ντετέκτιβς ότι «αν είχα εφτά κόρες σαν την Γιούλια, θα τις σκότωνα όλες»
Μία Ρωσίδα ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη 18χρονη κόρη της με ένα τσεκούρι γιατί ήταν υπερβολικά αντιδραστική.

Η 49χρονη Τατιάνα Ντεγκιρμέντζι, επιτέθηκε στην κόρη της ενώ κοιμόταν μέσα στο σπίτι τους στην πόλη Τσαϊκόφσκι, στην κεντρική Ρωσία.

Η δράστης χτύπησε επανειλλημένα την άτυχη κοπέλα με το τσεκούρι, κόβοντας μία αρτηρία στον λαιμό της.



Στη συνέχεια η παιδοκτόνος εγκατέλειψε την κόρη της και πήγε στον σιδηροδρομικό σταθμό όπου πήρε έναν τρένο για να το σκάσει.

Την κοπέλα βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος πολλές ώρες αργότερα ο 22χρονος αδερφός της Σερτάν. Παράλληλα βρήκε και το ματωμένο τσεκούρι στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι της αδερφής του και κάλεσε αμέσως τις Αρχές. Οι διασώστες που έσπευσαν με ασθενοφόρο διαπίστωσαν ότι η άτυχη κοπέλα είχε πεθάνει από αιμορραγία.



Η αστυνομία βλέποντας τις πληγές στο σώμα του κοριτσιού, απεφάνθη ότι η μητέρα προσπάθησε να το διαμελίσει. Διαπιστώνοντας ότι έλειπε το διαβατήριο της μητέρας, έβγαλαν ένταλμα σύλληψης και την βρήκαν μέσα σε 24 ώρες την ώρα που προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε τρένο στην πόλη του Ιζέφσκ, 36 χλμ από τον τόπο του εγκλήματος.

Η δράστης ομολόγησε την πράξη της ενώ χωρίς να μετανιώνει δήλωσε στους εμβρόντητους ντετέκτιβς ότι «αν είχα εφτά κόρες σαν την Γιούλια, θα τις σκότωνα όλες».

Η παιδοκτόνος αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 15 ετών αν κριθεί ένοχη.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video