ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γιατί πρέπει πάντα να πλένετε τα καινούρια ρούχα πριν τα φορέσετε

Γιατί πρέπει πάντα να πλένετε τα καινούρια ρούχα πριν τα φορέσετε

Aς είμαστε ειλικρινείς. Οι περισσότεροι από εμάς πλένουμε τα εσώρουχα, τα σεντόνια και τις πετσέτες πριν τα χρησιμοποιήσουμε και όχι τόσο τα ρούχα.

Κυρίως επειδή είναι ολοκαίνουρια και αν κάποιος τα δοκιμάσει πριν από εμάς η όλη διαδικασία δεν διαρκεί πάνω από μερικά λεπτά. Επίσης, δεν θέλουμε να διακινδυνεύσουμε κάτι που μόλις αγοράσαμε να μπει στο πλύσιμο ή να αρχίσει να χάνει το χρώμα του.

Από ό,τι φαίνεται όμως, είναι πραγματικά απαραίτητο να πλένουμε πάντα ένα καινούριο ρούχο πριν το φοράμε.

Ας δούμε γιατί.

Η κατασκευάστρια ενδυμάτων Lana Hogue υποστηρίζει ότι υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους πρέπει να βάζουμε τα νέα ρούχα στο πλυντήριο πριν τα φορέσουμε. Πρώτον, η διαδικασία δοκιμής θα τα αφήσει με πολλά μικρόβια και δεύτερον, τα υφάσματα καλύπτονται με χημικά που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές παρενέργειες όταν έρχονται σε επαφή με το δέρμα.

Η Hogue εξήγησε ότι ακόμη και οι φυσικές ίνες υποβάλλονται σε επεξεργασία με χημικές ουσίες που μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα όπως η δερματίτιδα. “Πρέπει να πλύνετε oπωσδήποτε τα ρούχα πριν τα φορέσετε. Ειδικά οτιδήποτε έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα ή που μπορεί να ιδρώσετε φορώντας το” συμπλήρωσε.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video