ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το «τερμάτισε» ο Μεϊγουέδερ με το ρολόι των 18 εκατ. δολαρίων

Δεν του έχουν δώσει τυχαία το παρατσούκλι «Money». Το χρήμα τον λατρεύει, το ίδιο κι αυτός. Και το έχει σε τόσες μεγάλες ποσότητες που μπορεί να το καίει ή να το πετάει.

Η χλιδή είναι συνώνυμη με τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ, τον ζωντανό θρύλο της πυγμαχίας που είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους στον κόσμο που μπορεί να αγοράσει οτιδήποτε θελήσει χωρίς να τον ενδιαφέρει η τιμή. Και γιατί να τον ενδιαφέρει από τη στιγμή που το εισόδημά του το προηγούμενο ημερολογιακό έτος ανήλθε σε 285 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που τον καθιστά ως τον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή στον κόσμο.

Το τελευταίο του απόκτημα που με υπερηφάνεια έσπευσε να παρουσιάσει στους 20,4 εκατομμύρια ανθρώπους που ακολουθούν το λογαριασμό του στο Instagram, αποτελεί του λόγου το αληθές.



Πρόκειται για το μοναδικό ρολόι «Billionaire Watch» - «Δισεκατομμυριούχος» που κατασκεύασε το 2015 ο οίκος Jacob & Co. και το οποίο αποτελείται από 239 διαμάντια 260 καρατίων συνολικά.

Αυτό το μοναδικό κόσμημα-έργο τέχνης, το απέκτησε από το κοσμηματοπωλείο του Ταντάσι Φουκουσίμα στο Τόκιο. Η τιμή του είναι «μόλις» 18 εκατομμύρια δολάρια, αλλά όπως αναφέρει ο 41χρονος πρώην πυγμάχος ο Φουκουσίμα «έχει τις καλύτερες τιμές από οποιονδήποτε άλλο κοσμηματοπώλη που έχω κάνει μπίζνες», οπότε προφανώς του έκανε καλύτερη τιμή.

Ενθουσιάστηκε, μάλιστα, τόσο πολύ μαζί του που του έκανε και διαφήμιση, τονίζοντας στο ποστ πως μόνο από εκείνον θα αγοράζει από δω και στο εξής τα κοσμήματά του...


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video