ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έρευνα: Από ποια ηλικία και πάνω... η γυναίκα ξέρει τι θέλει στο σεξ;

Οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου έχουν τον καλύτερο οργασμό και ευχαριστιούνται το σεξ όσο μεγαλώνουν - Τι απάντησαν 2600 γυναίκες από την Γερμανία

Οι γυναίκες που έχουν σβήσει 36 κεράκια, φαίνεται ότι γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλουν στο κρεβάτι τους: ποια, δηλαδή, είναι τα...χούγια τους στο σεξ και πώς να τα ευχαριστηθούν.

Έρευνα που δημοσιεύεται στη γερμανική εφημερίδα Bild και πραγματοποιήθηκε από την εφαρμογή για την αντισύλληψη «Natural cicrle» έδειξε ότι, οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου έχουν τον καλύτερο οργασμό και ευχαριστιούνται το σεξ όσο μεγαλώνουν. Αυτό, τουλάχιστον,  είναι το αποτέλεσμα έρευνας που διεξήχθη με τη βοήθεια ερωτηματολογίου σε δείγμα 2.600 γυναικών στη Γερμανία σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή.

Η έρευνα επικεντρώθηκε σε τρεις ηλικιακές ομάδες: κάτω των 23 ετών, 23 έως 36 ετών και 36 ετών και άνω. Οι γυναίκες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήματα όπως, πόσο συχνά κάνουν σεξ, πόσο απολαμβάνουν την ερωτική τους ζωή, πόσο συχνά έρχονται σε οργασμό και πόσο ελκυστικές θεωρούν τον εαυτό τους.
Το αποτέλεσμα: το καλύτερο σεξ έκαναν οι γυναίκες 36 ετών και άνω!

Περίπου το 86% αυτής της ηλικιακής ομάδας δήλωσαν ότι έκαναν καλό σεξ τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες. Το αντίστοιχο ποσοστό στις μεσήλικες γυναίκες ήταν 76% και των νεαρότερων γυναικών 56%.

Γιατί όμως είναι καλύτερο το σεξ από την ηλικία των 36 και άνω;

Σύμφωνα με την έρευνα, οι συμμετέχοντες στην ηλικία αυτή αισθάνονται πολύ καλά με το σώμα τους γεγονός που επιδρά θετικά στη σεξουαλική τους ζωή. Συγκεκριμένα, οκτώ στις δέκα γυναίκες δηλώνουν ότι αισθάνονται ελκυστικές και περίπου έξι στις δέκα υποστήριξαν ότι έρχονται τακτικά σε οργασμό.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video