ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το μέλλον της τεχνολογίας και οι εξελίξεις που πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2030

Το μέλλον της τεχνολογίας και οι εξελίξεις που πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2030

Ο κόσμος όπως τον ξέρουμε θα αλλάξει τα επόμενα 20 χρόνια περισσότερο απ’ ό,τι τα 300 προηγούμενα, 

καθώς οι αναδυόμενες τεχνολογίες, όπως το cloud computing και το internet of things, δημιουργούν νέα δεδομένα και προκλήσεις.

Η επέκταση της παγκόσμιας διασύνδεσης δεδομένων και πληροφοριών, που αναμένεται να ανέλθει στο 75% του κόσμου τα επόμενα 10 χρόνια, και οι τεχνολογικές εξελίξεις, όπως η τεχνητή νοημοσύνη και τα αυτοκινούμενα οχήματα, θα αλλάξουν τον εργασιακό χάρτη και το 40-60% των εργασιών θα εκτελούνται από μηχανές. Σε αυτές περιλαμβάνονται όχι μόνο βασικές εργασίες, όπως καθαριότητας και εστίασης, αλλά και πιο σύνθετες, όπως οικονομικών υπηρεσιών. Το real estate, οι φαρμακευτικές εταιρείες, η ενέργεια και οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, είναι κάποιοι από τους κλάδους που θα επηρεαστούν σημαντικά. Ακόμα και οι αμυντικές δαπάνες εκτιμάται ότι θα αλλάξουν μορφή, καθώς των 80% αυτών θα διοχετεύεται τα επόμενα 10 χρόνια στο data cloud και σε cyber θέματα.  

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις προοπτικές και τις προκλήσεις που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε μέχρι το 2030, σύμφωνα με το μελλοντιστή και ανθρωπιστή συγγραφέα

{youtube}Arr6-eZc_n4{/youtube}

, έναν από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπη. Σε αυτή την κατεύθυνση, κάποιες από τις σημαντικές αποφάσεις που θα κληθούμε να λάβουμε θα αφορούν στην ηθική και τις ανθρώπινες αξίες, καθώς και στον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε θέματα όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η επεξεργασία του ανθρώπινου γονιδιώματος, ο έλεγχος του διαδικτύου και η κυβερνοασφάλεια.

Ο Gerd Leonhard είναι ο βασικός ομιλητής του 6ου Σεμιναρίου Ηγεσίας από τη SARGIA Partners, με τίτλο «Εκθετική σκέψη και Ηγεσία στο μέλλον», που πραγματοποιείται στις 26 Απριλίου στην Αθήνα. Το συγκεκριμένο σεμινάριο πραγματεύεται έναν κόσμο ηγεσίας όπου τα περισσότερα παλαιά μοντέλα είναι παρωχημένα και παρουσιάζει αρχές διοίκησης από τον παράλληλο κόσμο της φαντασίας και της εφεύρεσης, που θα ωθήσει τους συμμετέχοντες να εκσυγχρονίσουν τη σκέψη τους σύμφωνα με την ψηφιακή εποχή. Στόχος του σεμιναρίου είναι να εμπνεύσει επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών να εγκαταλείψουν τις γραμμικές προσεγγίσεις και νοοτροπίες σταδιακής προόδου και να αρχίσουν να αντιμετωπίζουν την αβεβαιότητα προκειμένου να είναι σε θέση να οραματιστούν την εκθετική τους δυνατότητα ανάπτυξης.

6ο Συνέδριο Ηγεσίας, 26 Απριλίου 2017, 09:30 – 17:30, Πολυχώρος Λώλου


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video