ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τάσος Μπαρτζώκας: Το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ήταν ένα ισχυρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση


Όπως το 1992, ως μαθητής, έτσι και χθες συμμετείχα στη μεγαλύτερη διαδήλωση των τελευταίων δεκαετιών. Στο χθεσινό συλλαλητήριο, των εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών, είδα ανθρώπους κάθε ηλικίας, κάθε κοινωνικής και επαγγελματικής προέλευσης και το συγκινητικότερο απ’ όλα, είδα πάρα πολλούς νέους. Χιλιάδες νέοι και παιδιά, το αύριο αυτού του τόπου, βροντοφώναξαν ότι η
¨Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική¨.
Το αυτονόητο, δηλαδή, αυτό που η ιστορία χιλιάδων ετών καταμαρτυρά χωρίς καμιά αμφισβήτηση να μπορεί να σταθεί, παρά μόνο στη νοσηρή φαντασία των Σλάβων γειτόνων. Το χθεσινό συλλαλητήριο ήταν μια δυναμική απάντηση εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών, στις αλυτρωτικές δηλώσεις, πράξεις και συμπεριφορές τους, όπως και απέναντι στην παραχάραξη της Ιστορίας.
Αυτός ο κόσμος χθες μίλησε. Έστειλε ένα ισχυρό και άδολο πατριωτικό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ξεπερνώντας τις διαχωριστικές κομματικές γραμμές, πέρα από ιδεολογίες. Χθες ο Έλληνας απέδειξε πως, όσες δύσκολες στιγμές κι αν πέρασε τα τελευταία χρόνια, δεν έχασε την ψυχή του.
Ας ελπίσουμε το μήνυμα αυτό η ελληνική κυβέρνηση να το σεβαστεί, επιτέλους, και να το χρησιμοποιήσει στις διαπραγματεύσεις της, αντί να προσπαθεί με κατάπτυστες δηλώσεις να το απαξιώσει!
Ο κόσμος αυτός, έπραξε το ελάχιστο χρέος του… ας ελπίσουμε να το πράξει κι αυτή!

Τάσος Μπαρτζώκας
Δικηγόρος – Πολιτευτής ΝΔ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video