ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο πίθηκος με τη μεγάλη μύτη και τις σούπερ… επιδόσεις στο σεξ

Πίθηκο με προβοσκίδα τον λένε, Nasalis larvatus στα επιστημονικά του, και είναι ένα πρωτεύον της Μαλαισίας γνωστό για τη μεγάλη και πεπλατυσμένη μύτη του.

Ο λόγος της ύπαρξής της έμοιαζε ακατανόητος μέχρι πρόσφατα, σχεδόν άσκοπος, μόνο που τώρα μια νέα έρευνα όχι μόνο βρήκε τον λόγο, αλλά μας λέει κιόλας πως έχει να κάνει με το σεξ.

Η διεπιστημονική και διαπανεπιστημιακή μελέτη (Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ, Πανεπιστήμιο του Κιότο κ.ά.) βρήκε μια ξεκάθαρη σχέση μεταξύ του μεγέθους της μύτης των αρσενικών και του αριθμού των θηλυκών στα χαρέμια τους, υποδεικνύοντας ότι όσο μεγαλύτερη η μύτη του αρσενικού, τόσο περισσότερο σεξ κάνει στη ζωή του!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά όσο μεγαλύτερη είναι η μύτη, τόσο μεγαλύτεροι φαίνεται πως είναι και οι όρχεις του. Αυτά μας λένε οι επιστήμονες στην έρευνά τους που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην επιθεώρηση «Science Advances».Οι ερευνητές μελέτησαν τη συμπεριφορά και την ανατομία τόσο των ελεύθερων πιθήκων όσο και αυτών που ζουν σε αιχμαλωσία αναζητώντας διασυνδέσεις σε επίπεδο σωματικής μάζας, χαρακτηριστικών προσώπου, μεγέθους όρχεων και μιας σειράς ακόμα από χαρακτηριστικά που συνδέονται με τις αναπαραγωγικές τους συνήθειες, όπως τον αριθμό των θηλυκών που έχει κάθε αρσενικό κοντά του.

«Επιπρόσθετα στην ανακάλυψή μας ότι οι μεγάλες μύτες των αρσενικών λειτουργούν ως διαφήμιση στα θηλυκά για την επιλογή συντρόφου, βρήκαμε ακόμα ότι τα αρσενικά με μεγαλύτερες μύτες τείνουν να έχουν μεγαλύτερη σωματική μάζα και όρχεις», μας λέει ο δρ Ikki Matsuda του Πανεπιστημίου του Κιότο, «αυτό υποδεικνύει ότι το μέγεθος της μύτης είναι ένας αξιόπιστος δείκτης της κοινωνικής υπεροχής αλλά και της μεγαλύτερης παραγωγής σπερματοζωαρίων».Το φαινόμενο είναι γνωστό ως «σεξουαλική επιλογή» και συναντάται στα πέρατα του ζωικού βασιλείου, όπως κάνει το παγόνι ας πούμε που εντυπωσιάζει με τα πλουμιστά φτερά του το θηλυκό. Μόνο που εδώ οι συνδέσεις είναι πιο… οφθαλμοφανείς.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video