ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στρατηγική συνεργασία με το τμήμα Handball Ανδρών

Με μεγάλη επιτυχία και καθολική αποδοχή, παρουσιάστηκε χθες Τρίτη 21 Νοεμβρίου, στα πλαίσια συνέντευξης τύπου στην Αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena, η ομάδα Handball Ανδρών ΠΑΟΚ, η επίσημη φανέλα 2017-2018 και ο μεγάλος χορηγός του τμήματος, η ΒΕΡΓΙΝΑ TV.

Με ευχαριστίες στη ΒΕΡΓΙΝΑ TV από την πλευρά του ΠΑΟΚ αλλά και από τον ίδιο προσωπικά, ξεκίνησε την ομιλία του ο Έφορος του τμήματος Χάντμπολ Ανδρών Γρηγόρης Πετρίδης σημειώνοντας την έκπληξή του για την άμεση ανταπόκριση της μεγάλης περιφερειακής τηλεόρασης της Κ. Μακεδονίας, της ΒΕΡΓΙΝΑ TV στο κάλεσμα συνεργασίας: «Στα 14 χρόνια που ασχολούμαι διοικητικά με το τμήμα, είναι η πρώτη φορά που κλείσαμε μία χορηγία αυτού του βεληνεκούς μέσα σε 2 ακριβώς λεπτά. Υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων μεταξύ του Συλλόγου μας και της ΒΕΡΓΙΝΑ TV» Ο ίδιος εκφράστηκε θετικά και για την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας και με τις Ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών, με το κανάλι SMILE TV «το οποίο εκπέμπει παιδικά προγράμματα» είπε χαρακτηριστικά.
Για τον ενθουσιασμό και την αγάπη με την οποία καλωσόρισαν τη συνεργασία όλοι οι εργαζόμενοι της ΒΕΡΓΙΝΑ TV, έκανε λόγο από την πλευρά του ο διευθυντής προγράμματος της τηλεόρασης και εκπρόσωπος των μετόχων της εταιρίας, Στέργιος Καλόγηρος. «Η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ και ο κόσμος της ιστορικής ομάδας, αντιπροσωπεύουν την αθλητική ιδέα του ερασιτεχνικού αθλητισμού με τον πιο καταλυτικό τρόπο» τόνισε, σχολιάζοντας την πρωτοτυπία του εγχειρήματος όπου ένα περιφερειακό κανάλι που όμως «μεταδίδει τις εκπομπές του σ’ όλη σχεδόν την Ελλάδα» ανοίγει νέες προοπτικές, συμπεριλαμβάνοντας στο πρόγραμμά του αθλητικές εκπομπές μέσα από τη δημιουργία αθλητικού τμήματος. Ο κ. Καλόγηρος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων στην Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης Αριστείδη Φωκά, «τον φίλο του ΠΑΟΚ που έγινε ο συνδετικός μας κρίκος».
Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε και ο Αριστείδης Φωκάς ο οποίος μιλώντας με την ιδιότητα του ένθερμου οπαδού του ΠΑΟΚ όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, είπε ότι θεώρησε αυτονόητη υποχρέωσή του να φέρει σε επαφή και τελικά συνεργασία δύο υγιείς, στον τομέα του ο καθένας, οργανισμούς, τον Α.Σ. ΠΑΟΚ και τη ΒΕΡΓΙΝΑ TV
«Γουρλίδικη συνεργασία» ευχήθηκε από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας Θόδωρος Πετρίδης, εκφράζοντας την ευχή στο τέλος της σεζόν «όλοι μαζί να γιορτάσουμε τους τίτλους» ενώ ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Σεϊρεκίδης αφού ευχαρίστησε τη ΒΕΡΓΙΝΑ TV, σημείωσε πως «Ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να κυνηγάει όλους τους τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις»

Κλείνοντας τη Συνέντευξη Τύπου, το μέλος του ΔΣ και διευθυντής της ΒΕΡΓΙΝΑ TV Γιώργος Φουντουκίδης, τόνισε ότι τα μικρόφωνα και οι κάμερες του καναλιού θα είναι ανοιχτά για το Τμήμα Χάντμπολ αλλά και όλα τα αθλήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ.






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video