ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το Ζώδιο του Μήνα – Τοξότης

Το Ζώδιο του Μήνα – Τοξότης

Αισιόδοξοι, περιπετειώδεις, με πνεύμα ανήσυχο και μονίμως με διάθεση για εξερεύνηση, οι φλογεροί Τοξότες ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα φετινά τους γενέθλια με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό τους στις 22/11.

Αναμφίβολα κάθε γενέθλια είναι για όλους μας μια ημερομηνία με ξεχωριστή σημασία, μιας και ο Ήλιος μας βρίσκεται στο απόγειο της λάμψης και της ζωτικής ενέργειάς του. Είναι η στιγμή μέσα στο χρόνο όπου ανακεφαλαιώνονται οι πράξεις όλης της προηγούμενης χρονιάς και ετοιμάζεται ο δρόμος για την επόμενη.

Ωστόσο κάποιες γενέθλιες επέτειοι έχουν ξεχωριστή σημασία όταν υπάρχουν συγκεκριμένες πλανητικές συγκυρίες. Σε αυτή τη λογική θα γιορτάσουν φέτος τα γενέθλιά τους οι Τοξότες, κι αυτό γιατί λίγες μέρες πριν τη λήξη του 2017 θα φύγει ο Κρόνος από το ζώδιό τους.
Με την αποχώρηση του Κρόνου από τον Τοξότη μία περίοδος μακράς μαθητείας κι επιβεβλημένης πειθαρχίας θα είναι πια παρελθόν.

Ο Κρόνος επάνω στους Τοξότες για τρία περίπου χρόνια λειτούργησε – φαινομενικά τουλάχιστον – ως μια τροχοπέδη στην ανεξάρτητη φύση τους: πολλά από τα πιστεύω τους έχουν πλέον αλλάξει, και μια πιο ώριμη, λογική διάσταση της προσωπικότητάς τους έχει εγκατασταθεί στην καθημερινή τους πρακτική. Με την είσοδο λοιπόν του Κρόνου στον Αιγόκερω στις 20/12 αυτό που περιμένουμε σιγά-σιγά είναι οι Τοξότες να αρχίσουν να εφαρμόζουν στην πράξη τη νέα ματιά τους απέναντι στη ζωή.

Η αλλαγή αυτή θα φανεί τόσο στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται τις αξίες τους, όσο και στα οικονομικά τους, τα οποία θα μπουν σε νέα βάση. Έτσι, για την επόμενη τριετία περίπου θα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ τη διαχείριση χρημάτων αλλά και υλικών αγαθών, όπως κι οτιδήποτε έχουν στην κατοχή τους και λειτουργεί γι’αυτούς ως ασφάλεια και σταθερότητα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει για τους Τοξότες και ο Δίας στο Σκορπιό, ο οποίος μέχρι τα επόμενα γενέθλιά τους θα «κλείνει» κύκλους πραγμάτων και θα τους δίνει απαντήσεις σε πολλές εσωτερικές τους αναζητήσεις. Κι όλα αυτά μέχρι το Νοέμβριο του 2018 που θα είναι γι’αυτούς η «χρυσή» τους χρονιά, μιας και ο Δίας θα περάσει για έναν χρόνο στον Τοξότη και θα τους ανταμείψει εκπληρώνοντας στόχους και φιλοδοξίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οφέλη για τους Τοξότες θα εξακολουθήσουν επίσης να παρέχονται για όσο διάστημα ο Ουρανός θα παραμείνει στον Κριό (μέσα Μαϊου 2018). Η θέση αυτή είναι απόλυτα συμβατή με το πνεύμα της ελευθερίας που τόσο πολύ αποζητούν οι Τοξότες, και υποστηρίζει κάθε ενέργειά τους που αφορά μεγαλεπήβολα σχέδια.

Ειδικά το διάστημα Ιανουάριος-Απρίλιος 2018 πολλοί Τοξότες θα έχουν τη δυνατότητα να υλοποιήσουν τολμηρά σχέδια, ειδικά εάν αυτά αφορούν τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τους ατομικούς τους στόχους. Από τον Μάιο και μετά η έμφαση θα αρχίζει να μετατοπίζεται κυρίως στη δουλειά: αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος, αναπροσαρμογή εργασιακών σχέσεων, καινούριες καθημερινές συνήθειες θα βρίσκονται στην ατζέντα των Τοξοτών, με απώτερο στόχο την αυτοβελτίωσή τους.

Συνοπτικά λοιπόν, ένα μεγάλο κεφάλαιο μεταμόρφωσης κλείνει και μια καινούρια σελίδα ανοίγει, βασισμένη κυρίως στο μεγαλύτερο προσόν του αιωνίως ανήσυχου Τοξότη: το χάρισμα της Σοφίας το οποίο, εμπλουτισμένο από τα μαθήματα του Κρόνου, έρχεται να χαρίσει στους Τοξότες τα νέα τους φτερά.
Χρόνια τους πολλά!

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://ift.tt/2uQuZ94)


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video