ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η ατρόμητη Τζολί «βρυχάται» ως αιλουροειδές δίπλα σε άγρια θηρία

Ως άλλο αιλουροειδές του Χόλιγουντ η Αντζελίνα Τζολίφωτογραφίζεται για την επετειακή έκδοση του περιοδικού Harper's Bazaar που φέτος γιορτάζει 150 χρόνια κυκλοφορίας και... βρυχάται όπως εκείνη ξέρει.

Η ηθοποιός βρέθηκε στη Ναμίμπια (χώρα καταγωγής της 12χρονης κόρης της Zahara) όπου φωτογραφήθηκε στο καταφύγιο άγριας ζωής N/a'an ku sê Wildlife Sanctuary, το οποίο διαχειρίζονται οι φίλοι της εδώ και 16 χρόνια, Marlice και Rudie van Vuuren. Γιατί στη Ναμίμπια; Γιατί για εκείνη η Ναμίμπια «αντιπροσωπεύει όχι μόνο τους δεσμούς της οικογένειας και της φιλίας αλλά την προσπάθεια να βρεθεί ισορροπία ανάμεσα στον άνθρωπο και το περιβάλλον, ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα για το μέλλον μας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός, στην επιστολή της που συνοδεύει τη φωτογράφισή της.

Μάλιστα, η ηθοποιός ποζάρει με τρία ορφανά τσιτάχ που διασώθηκαν και ανατράφηκαν με την οικονομική στήριξη της Τζολί και του ιδρύματός της.



Στην επιστολή της η Τζολί αναφέρεται και στο ζήτημα της γυναικείας χειραφέτησης και σε όλα όσα έχουν καταφέρει οι γυναίκες μέσα σε αυτά τα 150 χρόνια που υπάρχει το περιοδικό.

«Η γυναίκα του 19ου αιώνα στις περισσότερες χώρες του Δυτικού Κόσμου, δεν μπορούσε να πάει στο πανεπιστήμιο, και επαγγέλματα όπως η ιατρική ή η νομική ήταν απαγορευμένα για εκείνη. Δεν μπορούσε να ψηφίσει και δεν μπόρεσε να κατοχυρώσει αυτό το δικαίωμα σε πολλές χώρες για περισσότερο από μισό αιώνα. Οπότε, φαντάζομαι ότι μια αναγνώστρια των πρώτων χρόνων του Harper's Bazaar αν μας έβλεπε τώρα θα έμενε έκπληκτη. Κι εφόσον πάλεψε για τα δικαιώματα των γυναικών κάποια στιγμή στη ζωή της, φαντάζομαι πως θα ήταν ευγνώμων», αναφέρει.



«Διάβασα πρόσφατα ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προέβλεψε πως θα χρειαστούν 83 χρόνια για να καλυφθούν τα κενά στα δικαιώματα και τις ευκαιρίες που υφίστανται εις βάρος των γυναικών σε όλες τις χώρες του κόσμου. Δεν πρόκειται για εξέλιξη των γυναικών σε βάρος των ανδρών, αλλά για εξεύρεση λύσης που θα φέρει ισορροπία και ισότητα που θα ωφελεί τους πάντες. Ογδόντα τρία χρόνια είναι πολύ περισσότερα απ' όσο ένας άντρας ή μία γυναίκα θα μπορούσε να φανταστεί».



Εκτενή αναφορά στην επιστολή της κάνει και στο ζήτημα του περιβάλλοντος, στην κλιματική αλλαγή και στο πώς οι επιλογές μας επηρεάζουν τη σχέση μας με τη φύση, γι' αυτό και διάλεξε η φωτογράφισή της να γίνει στο καταφύγιο άγριας ζωής, στη φυλή San της Ναμίμπια.



«Αν μου έχει μάθει κάτι η ζωή, είναι πως αυτά τα οποία υπερασπιζόμαστε ή μαχόμαστε είναι και εκείνα που μας καθορίζουν. Όπως λένε και οι San: δεν χάνεσαι ποτέ αν μπορείς να βρεις το μονοπάτι σου στον ορίζοντα» τονίζει η υπέροχη Τζολί.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video