ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η εποχή των δεινοσαύρων «ξαναζωντανεύει»!

Η εποχή των δεινοσαύρων «ξαναζωντανεύει»!

Μπορεί κάποτε να ήταν κυρίαρχοι στον πλανήτη Γη και να σκορπούσαν τον τρόμο με τη μορφή τους, σήμερα, όμως, γοητεύουν μικρούς και μεγάλους.

Ο τρομακτικός Ρεξ, ο αλλόκοτος Τρικέρατος, ο Βραχιόσαυρος, ο Διπλόσαυρος και η μεγάλη παρέα τους, θα εγκατασταθούν από τις 13/10 και για τρεις μήνες, σε χώρο 2.500 τ.μ., στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να μπουν σε στη «μηχανή του χρόνου» και να μεταφερθούν εκατομμύρια χρόνια πριν.

Συγκεκριμένα, μετά τις επιτυχίες των θεματικών πάρκων «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» και «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά», η ΔΕΘ-Helexpo, σε συνεργασία με τις δημιουργικές ομάδες Eksagon Greece KE και Dream Workers, απευθύνουν νέο κάλεσμα για ένα ταξίδι απόδρασης πίσω στο χρόνο, πέρα από τα σύνορα της ιστορίας και πριν από την αυγή της ανθρωπότητας.

Στο νέο θεματικό πάρκο της HELEXPO «Δεινόσαυροι», μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν, να ακούσουν, να αγγίξουν και να ζήσουν μια περιπέτεια μαζί με τα γιγάντια αυτά πλάσματα, που τα προσομοιώνουν μερικά από τα μεγαλύτερα εκθέματα της Ευρώπης.

Οι επισκέπτες θα βιώσουν το ταξίδι τους στο χωροχρόνο, καθώς τα τεράστια ρομποτικά εκθέματα, οι κινήσεις, τα χρώματα, οι υφές, οι ήχοι, αλλά και η ατμόσφαιρα του χώρου, θα τους δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκονται σε πραγματικό χρόνο στην εποχή που ζούσαν αυτά τα εντυπωσιακά ζώα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video