ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συντετριμμένος ο Αλέν Ντελόν στην κηδεία της Μιρέιγ Νταρκ

«Ηταν η γυναίκα της ζωής μου», δήλωσε ο διάσημος Γάλλος σταρ, ο οποίος δεν μπορου΄σε να συγκρατήσει τα δάκρυα του

Χιλιάδες κόσμου παρευρέθηκαν σήμερα, στην κηδεία της Μιρέιγ Νταρκ, εμβληματικής Γαλλίδας ηθοποιού στις δεκαετίες 60-70, στο Παρίσι. Από το «τελευταίο αντίο» δεν θα μπορούσε να λείπει και ο πρώην σύντροφος της Αλέν Ντελόν.

Ο ηθοποιός, εμφανίστηκε συντετριμμένος, με ένα λευκό λουλούδι στο πέτο και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Ηταν η γυναίκα της ζωής μου», δήλωσε ο διάσημος Γάλλος σταρ, μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος της Μιρέιγ Νταρκ. «Χωρίς εκείνη, μπορώ τώρα να φύγω κι εγώ», πρόσθεσε ο Ντελόν, ο οποίος υπήρξε σύντροφός της για 15 χρόνια και γύρισε μαζί της αρκετές ταινίες.



«Σαν διάττων αστέρας, η Μιρέιγ Νταρκ, διαπέρασε το χρόνο αφήνοντας πίσω της ίχνη από όνειρο και αγάπη», είπε στην ομιλία του ο επίσκοπος Jean-Michel Di Falco, κατά την τελετή που πραγματοποιήθηκε σε κεντρική εκκλησία του Παρισιού. Στη συνέχεια ο βιολονσελίστας Dimitri Maslennikov ερμήνευσε την σουίτα n°6 του Μπαχ.

Εκατοντάδες θαυμαστές της ηθοποιού, η οποία πέθανε την περασμένη Κυριακή, σε ηλικία 79 ετών, συγκεντρώθηκαν πίσω από τα κάγκελα ασφαλείας τα οποία είχαν τοποθετηθεί μπροστά στην εκκλησία.

Παρούσα ήταν και η Κάρλα Μπρούνι, σύζυγος του πρώην προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video