ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ινδία: Τους 33 έφτασαν οι νεκροί από την κατάρρευση τετραώροφου κτιρίου

Ινδία: Τους 33 έφτασαν οι νεκροί από την κατάρρευση τετραώροφου κτιρίου

Ο απολογισμός των νεκρών από την κατάρρευση ενός κτιρίου στη Μουμπάι (Βομβάη) αυξήθηκε σήμερα σε 33, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της οικονομικής πρωτεύουσας της Ινδίας.

Είκοσι δύο άνδρες, οκτώ γυναίκες και τρία παιδιά σκοτώθηκαν όταν το τετραώροφο κτίριο, που βρισκόταν στη συνοικία Μπεντί Μπαζάαρ στο κέντρο της Μουμπάι, κατέρρευσε χθες Πέμπτη το πρωί περίπου στις 08:40 (τοπική ώρα, 06:10 ώρα Ελλάδας).

«Τη νύχτα ανασύραμε 15 πτώματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 33», δήλωσε ο Τανάτζι Κάμπλε εκπρόσωπος της πόλης της Μουμπάι.

Όπως έγινε γνωστό από αξιωματούχους, το κτίριο Μπεντί Μπαζάαρπου που κατέρρευσε ήταν ηλικίας σχεδόν 120 ετών και επρόκειτο να κατεδαφιστεί στο πλαίσιο ενός μεγάλου σχεδίου αστικής ανάπλασης της συνοικίας.

«Τα περισσότερα κτίρια του Μπεντί Μπαζάαρ είναι παλιά και σε κακή κατάσταση. Ζούμε μέσα στον φόβο ότι θα καταρρεύσουν όταν έρθει ο μουσώνας», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο 63χρονος Μοχάμεντ Σαΐχ, ένας κάτοικος της περιοχής.

Το 2013, 60 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν κατέρρευσε μια πολυκατοικία σε μια άλλη συνοικία της πόλης, σε μια από τις χειρότερες τραγωδίες αυτού του είδους στη Μουμπάι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video