Έντονο καταγράφεται ήδη το ενδιαφέρον των επαγγελματιών για τη συμμετοχή τους στην 8η διεθνή έκθεση αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, μηχανημάτων, εξοπλισμού και έτοιμων προϊόντων ARTOZYMA, που υποστηρίζεται από την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας και θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 24-26 Φεβρουαρίου 2018, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΕΘ-Helexpo.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να καταθέτουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους στην 8η Artozyma, μια διοργάνωση που πέρυσι, μαζί με την Detrop Boutique, προσέλκυσαν πάνω από 31.000 επαγγελματίες.
Κατά τη διάρκεια της 8ης ARTOZYMA, θα πραγματοποιηθεί το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, σε συνεργασία με το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης «Προφήτης Ηλίας», ενώ θα φιλοξενηθεί η κορυφαία εκδήλωση των ζαχαροπλαστών της χώρας, το 24ο Πανελλαδικό Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής, με την υποστήριξη και τη δυναμική συμμετοχή της Συντεχνίας Καταστηματαρχών-Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθούν δράσεις και ημερίδες σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος, τη Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος και την Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων, ενώ θα παρουσιαστούν και νέες τεχνικές ζαχαροπλαστικής.
Στην 8η ARTOZYMA, όπως αναφέρει η ΔΕΘ-Helexpo στην ανακοίνωσή της, θα ξεχωρίσει, μεταξύ άλλων, η Healthy Food Area «Free From…», ένας ειδικός χώρος προβολής προϊόντων εκθετών που προορίζονται για υγιεινή ή ειδική διατροφή (προϊόντα χωρίς γλουτένη, ζάχαρη κ.τ.λ.), με τη δυνατότητα παρουσιάσεων της χρήσης τους στην αρτοποιία ή τη ζαχαροπλαστική.
Παράλληλα, όλες οι τελευταίες τάσεις και τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο θα βρεθούν στο επίκεντρο της επόμενης διοργάνωσης, που θα γίνει για μία ακόμη φορά σημείο συνάντησης των επαγγελματιών της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.
Η 8η ARTOZYMA, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, θα είναι για πρώτη φορά τριήμερη, με σκοπό την καλύτερη και πιο στοχευμένη εξυπηρέτηση των εκθετών
Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου