ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Γιάννης Κότσιρας με τη Μιρέλα Πάχου στη Μονή Λαζαριστών

Ο Γιάννης Κότσιρας με τη Μιρέλα Πάχου στη Μονή Λαζαριστών

Ο Γιάννης Κότσιρας, ένας από τους πιο επιτυχημένους και πιο αγαπημένους καλλιτέχνες μιας ολόκληρης γενιάς, έρχεται στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαροιστών την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, συντραφιά με την Μιρέλα Πάχου.

Τον χειμώνα που πέρασε, ο Γιάννης Κότσιρας έκανε μια σειρά πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων, μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στην Αθήνα. Την ίδια περίοδο, μεγάλη επιτυχία γνώρισε και ο πρόσφατος δίσκος του «Ψεύτης Καιρός», που μας έχει ήδη χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, ανάμεσά τους το «Κάθε φορά», το “Ποιο παραμύθι να βρω” και το “Και θέλω εσένα”.

Το καλοκαίρι που έρχεται, παίρνοντας στις αποσκευές του τον τελευταίο του δίσκο και έχοντας τώρα στο πλάι του τη Μιρέλα Πάχου, ο Γιάννης Κότσιρας θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό, γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα, από το οποίο δεν θα λείπουν φυσικά και παλιότερα αγαπημένα ή λιγότερο γνωστά τραγούδια..

Η εξαιρετικά ταλαντούχα Μιρέλα Πάχου, μία ερμηνεύτρια που έχει συνεργαστεί με συνθέτες όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Θάνος Μικρούτσικος, φέρνει τη δική της χροιά σε αυτές τις καλοκαιρινές συναυλίες με τη ζωντάνια, τη ζεστή φωνή και φυσικά... το ακορντεόν της!

Τον Γιάννη Κότσιρα και τη Μιρέλα Πάχου συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: ενορχήστρωση & πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα, Κωστής Βήχος: μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι και Κώστας Μιχαλός: κιθάρα.

Τα φώτα φροντίζει ο Ανδρέας Κούρτης, ενώ τον ήχο επιμελούνται οι Στρατής Καραδημητράκης και Λάμπρος Μπούνας.

Μονή Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη
Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου
Ώρα Έναρξης: 21:30

Τιμές εισιτηρίων:
13 ευρώ (προπώληση), 15 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση εισιτηρίων:
Σε όλα τα καταστήματα PUBLIC και τηλεφωνικά στο 210 7234567
Ηλεκτρονικά στο ticketservices.gr >> http://bit.ly/2vvx0bM

 

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2017
Κολοκοτρώνη 21, 564 30 Σταυρούπολη , Θεσσαλονίκη
Τ 2310 589.232        
http://ift.tt/2t9FLnc
Facebook: Moni Lazariston Festival
Twitter: @MoniLazariston


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video