ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΤΡΟΜΟΣ.ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΛΕ ΦΑΛΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ



ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΦΑΛΑΙΝΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.



Ευρύτερες διαστάσεις προσλαμβάνει και στη χώρα μας το φαινόμενο «Μπλε Φάλαινα» στο διαδίκτυο, καθώς όλο και πιο συχνές γίνονται οι καταγγελίες γονέων για περιστατικά παρότρυνσης συμμετοχής στο «παιχνίδι» που πέφτουν στην αντίληψή τους.

Μητέρα από την περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς κατήγγειλε στη Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι άγνωστος προσκάλεσε τον 14χρονο γιο της να λάβει μέρος στο διαδικτυακό παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα» που έχει οδηγήσει σε αυτοκτονία δεκάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η οποία ερευνάται, ο 14χρονος δέχθηκε ένα μήνυμα μέσω facebook από άγνωστο προφίλ. «Συστήθηκε ως "Μπλε Φάλαινα" και παρότρυνε τον γιο μου να ρίξει χαστούκια στο πρόσωπό του» φέρεται να ανέφερε η μητέρα στην καταγγελία της. Ο 14χρονος δεν ανταποκρίθηκε και απευθύνθηκε άμεσα στη μητέρα του.

Όταν η ίδια επιχείρησε να διαβάσει το περιεχόμενο της επικοινωνίας –όπως κατήγγειλε- διαπίστωσε ότι η συνομιλία είχε διαγραφεί και το άγνωστο προφίλ «μπλοκαριστεί».

«Η όλη συνομιλία δεν κράτησε παραπάνω από μισή ώρα» σημείωσε η 54χρονη, η οποία προέβη αμέσως στην καταγγελία του συμβάντος.

Υπενθυμίζεται ότι θύμα της «Μπλε Φάλαινας» φέρεται να έπεσε πριν από λίγες μέρες μία 15χρονη από την Κατερίνη. Όπως καταγγέλθηκε, ο άγνωστος συνομιλητής της κοπέλας στο facebook τής ζήτησε να χαράξει με ξυράφι τα πόδια της και να πάρει χάπια, πράγμα που εκείνη έκανε χωρίς ευτυχώς να αποβούν μοιραία για τη ζωή της.
















 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video