Στην ακτή Ελιάς της Σιθωνίας, η Γιώτα Κουφαδάκη, όταν δεν μαγειρεύει τις νοστιμιές της Μπουκαδούρας, ανακατεύει απρόσμενα υλικά, για να δημιουργήσει από μαρμελάδες και τουρσάκια μέχρι φευγάτα λικέρ…
Πηγή
Στην ακτή Ελιάς της Σιθωνίας, η Γιώτα Κουφαδάκη, όταν δεν μαγειρεύει τις νοστιμιές της Μπουκαδούρας, ανακατεύει απρόσμενα υλικά, για να δημιουργήσει από μαρμελάδες και τουρσάκια μέχρι φευγάτα λικέρ…
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου