ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΣΕΡΡΕΣ Σύσκεψη για το πρόβλημα της ηχορύπανσης στους πεζοδρόμους

Στη συνάντηση συμμετείχαν : Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο Αντιδήμαρχος Έργων Ηλίας Γκότσης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Τουρισμού Παναγιώτης Γρηγοριάδης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σερρών Βασιλική Μπουρβάνη, ο Διευθυντής Αγροτικής Ανάπτυξης και Τουρισμού Μιχάλης Σουλιώτης, η Προϊσταμένη του Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού του Δήμου Σερρών Ελένη Μαδεμλή, ο Προϊστάμενος της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Χρήστος Βουλγαρίδης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών Δημήτριος Μικρός, ο Υποδ/της του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών Αλέξανδρος Καραγιαννίδης, καθώς και τριμελής επιτροπή πολιτών.

Η σύσκεψη κρίθηκε αναγκαία μετά από γραπτή καταγγελία των πολιτών προς τον Δήμαρχο Σερρών και επειδή συνεχώς οξύνονται τέτοια περιστατικά, ηχορύπανσης.

Στη συζήτηση που ακολούθησε όλοι οι φορείς συμφώνησαν ότι πρέπει να καταβληθούν οι ανάλογες προσπάθειες από όλες τις υπηρεσίες προκειμένου να αμβλυνθεί το πρόβλημα της ηχορύπανσης.

Συγκεκριμένα ο κύριος Αγγελίδης αναφέρθηκε στην απόφαση της Δημοτικής Αρχής να αντιμετώπιση το πρόβλημα σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση και την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας , ενώ ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος μίλησε για τους συστηματικούς ελέγχους ηχορύπανσης και την πιστή εφαρμογή των διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας από την υπηρεσία του και την αύξηση των ελέγχων για την παράνομη κυκλοφορία των οχημάτων στους πεζοδρόμους.

Η τριμελής επιτροπή των κατοίκων παρεμβαίνοντας στην συζήτηση τόνισε ότι είναι επιτακτική ανάγκη, η συνεργασία των υπηρεσιών για την σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Συνάντηση με τους εμπλεκόμενους φορείς, με θέμα «Το πρόβλημα της ηχορύπανσης στους πεζοδρόμους» πραγματοποιήθηκε στο πρώην κτίριο της ΤΕΔΚ, την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015.
Πηγή













Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video