ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πέντε ελληνικά τραγούδια με εκατομμύρια views στο YouTube

Πέντε ελληνικά τραγούδια με εκατομμύρια views στο YouTube

Η μουσική διαφόρων λαών με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το YouTube και όχι μόνο, έχει εξαπλωθεί σε παγκόσμια κλίμακα στο ευρύ κοινό. Η ελληνική μουσική έχει καταφέρει με τη σειρά της, να αγαπηθεί από όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου φυλής ή θρησκείας λόγω της ωραίας μελωδίας που έχει ένα τραγούδι. Σε αυτό το κείμενο λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε τα 5 ελληνικά τραγούδια με εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Του Πέτρου Κόλη


1. Νίκος Βέρτης – Θέλω να με νιώσεις

Ο Νίκος Βέρτης και το ιδιαίτερο τραγούδι του με τίτλο “Θέλω να με νιώσεις” φιγουράρει στη 1η θέση με τις περισσότερες προβολές. Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2013 και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει σχεδόν 103 εκατομμύρια προβολές.

{youtube}-5pDGH9ktNo{/youtube}

 

2. Κωνσταντίνος Κουφός – Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα

Ο Κωνσταντίνος Κουφός έπεται μετά τον Νίκο Βέρτη, με το τραγούδι “Η Πιο Ωραία στην Ελλάδα”. Συνολικά από το 2015, που κυκλοφόρησε, μέχρι σήμερα έχει πλησιάσει αρκετά τα 58 εκατομμύρια views. Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως διασκευές του συγκεκριμένου τραγουδιού έχουν γίνει σε Βουλγαρία και Ισπανία, ενώ το original τραγούδι είναι Κροάτικο, κυκλοφόρησε το 2014 με τίτλο “Uno Momento” και έχει ξεπεράσει τις 107 εκ. προβολές στο YouTube.

{youtube}eZdxVhT4LL8{/youtube}

 

3. Νίκος Βέρτης – Αν είσαι ένα αστέρι

Για ακόμη μια φορά ο Νίκος Βέρτης αποδεικνύει πόσο αγαπητός είναι στο κοινό. Αυτή τη φορά με το τραγούδι “Αν είσαι ένα αστέρι” να έχει συγκεντρώσει παραπάνω από 54 εκατομμύρια προβολές. Έτος κυκλοφορίας του τραγουδιού είναι το 2012.

{youtube}6Ye0NOn7nrI{/youtube}

 

4. Παντελής Παντελίδης – Πίνω Από Κει Ψηλά Για Σένα

Στην 4η θέση της λίστας μας με τα τραγούδια που έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές στο YouTube, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Παντελής Παντελίδης. Το τραγούδι του “Πίνω Από Κει Ψηλά Για Σένα” δημοσιεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου και μέχρι σήμερα αγγίζει τις 39 εκατομμύρια προβολές.

{youtube}girhxLIY5F0{/youtube}

 

5. Δημήτρης Ζερβουδάκης – Τα ανείπωτα

Ένα αρκετά διαφορετικό τραγούδι από τα προηγούμενα που αναφέραμε είναι αυτό του Νίκου Ζερβουδάκη. Με την εξαίσια φωνή και μελωδία του τραγουδιού, “Τα ανείπωτα” έχουν συγκεντρώσει πάνω από 37 εκατομμύρια views στο YouTube, έχοντας κρατήσει τη διαχρονικότητά τους μέχρι σήμερα, καθώς έτος κυκλοφορίας είναι το μακρινό 2008.

{youtube}jL0QV7H7-o0{/youtube}

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video