ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

To κρουαζιερόπλοιο των 155 μέτρων που θα κάνει ταξίδια πολυτελείας σε όλο τον κόσμο

Το SeaDream, ένα κρουαζιερόπλοιο που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε ταξίδια πολυτελείας, θα κατασκευαστεί στο ναυπηγείο της Μανγκάλια (Mangalia) στη Ρουμανία, μετά την υπογραφή σύμβασης μεταξύ του ομίλου Damen Shipyards με το SeaDream Yacht Club, με έδρα τη Νορβηγία.

Ο όμιλος Damen Shipyards κατέχει μειοψηφικό μερίδιο 49% και τον επιχειρησιακό έλεγχο στο ναυπηγείο της Mangalia, ενώ το ρουμανικό κράτος κατέχει ποσοστό 51%.

Το συγκεκριμένο συμβόλαιο είναι το πρώτο του ομίλου Damen για την κατασκευή ενός κρουαζιερόπλοιου. Το σκάφος, μήκους 155 μέτρων, θα είναι έτοιμο να ταξιδέψει σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο, διαθέτοντας και πιστοποιήσεις που θα του επιτρέπουν να προσεγγίσει πολικούς προορισμούς. Η κατασκευή του σκάφους θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, με προγραμματισμένη ημερομηνία παράδοσης τον Σεπτέμβριο του 2021.

Το συμβόλαιο για το SeaDream είναι ένα από τα πολλά σημαντικά που έλαβε το ναυπηγείο της Μανγκάλια, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομίας της Ρουμανίας. Το ναυπηγείο θα κατασκευάσει επίσης πλοία μεταφοράς επιβατών και πλοίο για υπεράκτιες εκμεταλλεύσεις, με χωρητικότητα φόρτωσης άνω των 10.000 τόνων.

Προκειμένου να εκπληρωθούν οι πρόσφατες συμβάσεις, περισσότεροι άνθρωποι θα προσληφθούν στο ναυπηγείο. Όταν ο όμιλος Damen ανέλαβε τον επιχειρησιακό έλεγχο, το ναυπηγείο είχε 1.700 υπαλλήλους και, πλέον, αναμένεται ο αριθμός τους να φτάσει τους 2.500 έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Το 2018, ο όμιλος Damen ανέλαβε τον επιχειρησιακό έλεγχο του ναυπηγείου της Μανγκάλια. Το ναυπηγείο που βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα, είναι το μεγαλύτερο του χαρτοφυλακίου του Damen και του παρέχει τις δυνατότητες να κατασκευάσει μεγαλύτερα και πιο σύνθετα πλοία, ανακοίνωσε ο όμιλος.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video