ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Novartis: Αρνείται ο διαφημιστής ότι είχε παράνομες συναλλαγές με πολιτικούς

Novartis: Αρνείται ο διαφημιστής ότι είχε παράνομες συναλλαγές με πολιτικούς

Ότι δεν είχε καμία παράνομη συναλλαγή με την Novartis αλλά και με πολιτικά πρόσωπα ισχυρίζεται ο υπεύθυνος της διαφημιστικής εταιρίας που φέρεται να είχε το ρόλο «πλυντηρίου» στη διαδρομή του χρήματος από τα μαύρα ταμία της φαρμακοβιομηχανίας, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Απόστολο Λύτρα.

Σε δήλωση του ο δικηγόρο  του εκδότη και διαφημιστή, ο οποίος καλείται να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος,  διευκρινίζει: «Δεν υπάρχει καμία υπετιμολόγηση στις συναλλαγές και τις διαφημίσεις της Novartis που καταχωρίζονταν στο περιοδικό του εντολέα μου(δηλαδή οι χρεώσεις της Novartisήταν αντίστοιχες με τις χρεώσεις των άλλων εταιριών). Επίσης δεν υφίσταται εικονικότητα στις συναλλαγές , όλα τα τιμολόγια αντιστοιχούν σε υπηρεσίες που παρείχε ο εντολέας μου στη Novartis». Επιπλέον, επισημαίνει πως ο εντολέας του « δεν γνωρίζει κανένα πολιτικό πρόσωπο , δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε επαφή με πολιτικό πρόσωπο , πολλω δε μάλλον συναλλαγές ή γνώση για συναλλαγές τρίτων με πολιτικά πρόσωπα» και επιφυλάσσεται να εξηγήσει τις σχέσεις του «με τον κ. Φρουζή και άλλους υπαλλήλους της Novartis» ενώπιον των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video