ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δημοσκόπηση Marc: Προβάδισμα 10,8 μονάδων στη Ν.Δ. για τις Ευρωεκλογές

Δημοσκόπηση Marc: Προβάδισμα 10,8 μονάδων στη Ν.Δ. για τις Ευρωεκλογές

Σαφές προβάδισμα στην Νέα Δημοκρατία στην πρόθεση ψήφου τόσο για τις Ευρωεκλογές του Μαΐου όσο και για τις γενικές βουλευτικές εκλογές, δίνει δημοσκόπηση της Marc. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται με 10,8 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ για την ευρωκάλπη και με 9,1 μονάδες για τις εθνικές κάλπες. Τρίτο κόμμα και στις δύο περιπτώσεις το Κίνημα Αλλαγής. Κοντά, αλλά κάτω από το του 3% Ένωση Κεντρώων και Ελληνική Λύση. 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», στην ερώτηση ποιο κόμμα είναι πιο πιθανό να ψηφίσετε στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 29,4% και ο ΣΥΡΙΖΑ 18,6%. Ακολουθεί στην τρίτη θέση το Κίνημα Αλλαγής με 6,7%, ενώ στο 5,4% είναι η Χρυσή Αυγή 5,4%. Πέμπτο κόμματα το ΚΚΕ με 4,7%.

Το ΜέΡΑ25 συγκεντρώνει ποσοστό 1,6%, η Ένωση Κεντρώων 1,5% και η Ελληνική λύση 1,5%. Το Ποτάμι είναι στο 1,1% και οι Οικολόγοι στο 1%. Άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 3,5%, λευκό ή άκυρο 2,5%. Το 4,8% λέει ότι δεν θα ψηφίσει, ενώ το 17,7% δεν έχει αποφασίσει.

Στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 30,3% και ο ΣΥΡΙΖΑ 21,2%. Ακολουθεί το Κίνημα Αλλαγής με 6,4%, η Χρυσή Αυγή 5,8% και το ΚΚΕ με 5,2%. Πιο κοντά στο όριο του 3% βρίσκονται η Ενωση Κεντρώων και η Ελληνική Λύση με ποσοστό  2,5% έκαστη. Το ΜεΡΑ 25 συγκεντρώνει 1,5%, το Ποτάμι 1,1%. η ΛΑΕ 1% και η Πλεύση Ελευθερίας 1%.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video