ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τέταρτη συνεχής ανοδική χρονιά για τα έσοδα της μουσικής βιομηχανίας

Τέταρτη συνεχής ανοδική χρονιά για τα έσοδα της μουσικής βιομηχανίας

Σύμφωνα με το Global Music Report 2019 που εξέδωσε η IFPI (International Federation of Phonographic Industry – Διεθνής Ομοσπονδία Φωνογραφικής Βιομηχανίας), τα έσοδα της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο το 2018 αυξήθηκαν κατά 9,7%, αγγίζοντας το συνολικό ποσό των 19,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ήταν η τέταρτη συνεχής ανοδική χρονιά, ενώ η αγορά δεν έχει ξαναδεί τόσο μεγάλο ποσοστό αύξησης από το 1997, οπότε και η IFPI ξεκίνησε τις σχετικές μετρήσεις.


Σχεδόν τα μισά από αυτά τα έσοδα (το 47%) προέρχονται από το streaming, το οποίο αυξήθηκε κατά 34% μέσα στο 2018. Στο τέλος της περασμένης χρονιάς, υπήρχαν καταγεγραμμένα 255 εκατομμύρια χρηστών που πλήρωναν για τις υπηρεσίες streaming. Ως αποτέλεσμα αυτής της αύξησης, η IFPI κατέγραψε μία πτώση της τάξεως του 10.1% στα μουσικά προϊόντα σε φυσική μορφή και 21,2% στο downloading.


Η Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα η Βραζιλία και το Μεξικό, ήταν οι πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες περιοχές σχετικά με τα παραπάνω, ενώ η Ασία και η Αυστραλία ήρθαν δεύτερες ως οι μεγαλύτερες περιοχές για τις φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις μαζί. Υπήρχε, τέλος, αύξηση των πωλήσεων στη Νότια Κορέα σε ποσοστό 18%, λόγω της επιτυχίας σχημάτων όπως  οι BTS και BLACKPINK.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video