ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Πολιτισμού Νάουσας ενCanto διοργανώνει την 4η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Πολιτισμού Νάουσας ενCanto διοργανώνει την 4η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών. Η δράση θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 20 & 21 Απριλίου στην πόλη της Νάουσας. Η όλη προσπάθεια, που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια από την ιδέα της καλλιτεχνικής διευθύντριας της Συνάντησης, Δήμητρας Μητρέντση, σταδιακά εξελίχθηκε, απέκτησε μεγαλύτερη εξωστρέφεια και έπεται συνέχεια…

Δεκαέξι χορωδίες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Πάρος, Πάτρα, Καστοριά Καλαμαριά, Βόλος, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Σέρρες, Κατερίνη, Νάουσα κ.ά.) θα μας ταξιδέψουν σε ένα μουσικό ταξίδι με οδηγό τις παιδικές και νεανικές φωνές. 650 χορωδοί -παιδιά και νέοι- θα κατακλύσουν το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο τη Νάουσα, πολλά από αυτά θα διανυκτερεύσουν στα ξενοδοχεία της πόλης μας, καθώς και στο χώρο φιλοξενίας του ΚΠΕ, θα δειπνήσουν, θα γευματίσουν , θα γνωρίσουν τις ομορφιές της Νάουσας.
Εκτός από τις δύο κεντρικές συναυλίες που θα διεξαχθούν στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου το Σάββατο και την Κυριακή το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν επίσης οι παρακάτω παράλληλες εκδηλώσεις: Το Σάββατο το πρωί έχει προγραμματιστεί Ομιλία από την ψυχολόγο κα Π. Μπασιούρη με θέμα το χορωδιακό τραγούδι στον Πολυχώρο Πολιτισμού Βέτλανς και την Κυριακή το πρωί θα πραγματοποιηθεί Χορωδιακό Εργαστήρι με προσκεκλημένη μαέστρο την κα Σ. Γιολδάση και με τη συμμετοχή όσων χορωδών επιθυμούν. Φυσικά το Σάββατο το βράδυ οι χορωδοί αναμένουν το καθιερωμένο πλέον πάρτι που θα γίνει στην αίθουσα της ΦΕΝ. Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό.
Η διοργάνωση υλοποιείται με την αρωγή του Δήμου Νάουσας- Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, καθώς και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πραγματοποιείται με τη συνδρομή εθελοντών πολιτών, που έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη χρονιά την προσπάθεια. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η συμπαράσταση από επαγγελματίες της περιοχής που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον στήριξης και βοηθούν έμπρακτα στις ανάγκες μιας τέτοιας διοργάνωσης

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video